Nailontuotteet

Työtilat
Materiaali
Kone
Käyttöalueet
Tuoteryhmä
Nailontuotteet
Muoto
Halkaisija/mm
Leveys/mm
Pituus/mm
Varren halkaisija/mm
Poraus/mm
Kiinnitin
Muoto
Sileysaste
Rakennetyyppi
Raetyyppi
Ulkoinen muoto
Ominaisuudet
Konetyyppi
Kerrosten määrä

Oikea hiomatuote jokaiseen käsittelyvaiheeseen

Avoimen ja joustavan rakenteen ansiosta non-woven tuotteilla saadaan aikaan erityisen hienoja pintoja. Näissä tuotteissa on hiomajyvät sijoitettu koko tuotteen paksuudelta.  Non-woven tuotteilla voidaan tehdä yhtenäinen ja kaunis pinta.

Materiaalin hyvien ominaisuuksien johdosta, non-woven tuotteiden osuus pintakäsittelyssä kasvaa jatkuvasti, erityisesti ruostumattomilla teräspinnoilla. Lisäksi näiden tuotteiden käyttöikä on erityisen pitkä, koska uusia hiomarakeita vapautuu jatkuvasti ja materiaali ei tukkeudu avoimen rakenteen vuoksi.

Non-woven tuotteiden keskenään erilaisten rakenteiden, karkeuksien, sekä tiheyksien ansiosta Klingspor voi tarjota oikean hiomatuotteen jokaiseen työvaiheeseen.  Tuotteita löytyy purseenpoistosta puhdistukseen sekä satiinikäsittelystä pinnan kiillotukseen.

Tuote SMT 850 plus, on erityisesti suunniteltu ruostumattomien teräsosien TIG-hitsaussaumojen käsittelyyn. SMT 850 plus on Non-woven-yhdistelmälamellilaikka, jossa on kaksi työkalua yhdessä. Tässä tuotteessa ​​on hiomalamellin lisäksi non-woven lamelli, joka mahdollistaa pehmeän viimeistelyn ja hionnan.

Klingspor MFW 600 on erittäin suorituskykyinen laikka teräksen, ruostumattoman teräksen ja NF-metallien käsittelyyn ja pudistukseen. Tuotetta käytetään ensisijaisesti ruostumattomalla teräksellä hitsisaumojen käsittelyyn. Tuote on suunniteltu käytettäväksi porakoneessa ja sitä on saatavana neljällä eri hienousasteella: karkeasta erittäin hienoon.

 Non-woven tuotteita on neljää erilaista laatua:

  • Karhunkieli (Puhdistus ja viimeistely)
  •  Non-woven materiaali kuidulla (pinnankäsittely – SCM)
  • Kovapuristetut tuotteet (Unitized ja Convolute)
  • Karkea pudistus (Clean and Strip)

Non-woven tuotteita käytetään tyypillisesti seuraavanlaisissa töissä:

Kevyt hionta ja satiini viimeistely

Pieni materiaalin poisto ja hyvä viimeistely: Oikea valinta on Non-woven materiaali kuidulla, eli SCM (esim. nauhat ja kiekot) tai yhdistelmälamellilaikka (esim. SMT 850).

Mattaus ja viimeistely

Mattaus, pintojen puhdistus ja viimeistely ilman materiaalin poistoa: Oikea valinta on Pehmeästä, joustavasta non-woven materiaalista valmistetut tuotteet (esim. NRO 400).

Karkea puhdistus

Ruosteen, hilseilyn, maalin ja pinnoitteiden poistaminen sekä lämmöstä aiheutuneiden värimuutosten poistaminen: Oikea valinta on karkeasta non-woven materiaalista valmistetut tuotteet, joissa on erittäin avoin rakenne sekä vahvat ja karkeat kuidut (esim. NCD 200)

Lämmöstä aiheutuneiden värimuutosten poisto ja esikiillotus

Lämmöstä aiheutuneiden värimuutosten poistaminen tai erittäin hienon pinnan luominen: Oikea valinta on kovapuristetusta non-woven-materiaalista valmistetut tuotteet (esim. NUD 500). Tuotteen tiheydestä ja karkeudesta riippuen jopa pieni aineenpoisto tai purseenpoisto on mahdollista näillä tuotteilla.