ABH 80 Porauksen apuväline

Poraustuki ABH 80 ammattikäyttöön tarkoitettuun timanttikuivaporaukseen DB 600 F

Kun porataan erityisen koviin materiaaleihin, kuten

  • kaakeleihin,
  • graniittilaattoihin,
  • hienoon kivitavaraan ja
  • lasitettuihin uunikaakeleihin

poraustuki ABH 80 on ihanteellinen lisä ammattikäyttöön tarkoitettuun timanttikuivaporaukseen DB 600 F. Tämän Klingsporin porausapuvälineen avulla on helppo asettaa timanttiporanterä tukevasti oikeaan paikkaan. Sileillä pinnoilla, kuten kovilla posliinitavaroilla tai lasitetuilla laatoilla, poranterä ei luista, vaan pysyy luotettavasti paikallaan turvallisen työkaluohjauksen ansiosta. Käsiohjatun poratelineen tavoin porausapu edistää myös poran sujuvaa käynnistymistä.

Porausapu helppo ja turvallinen käyttää

Timanttikuivausporaan DB 600 F tarkoitettu porausapu ABH 80 on varustettu imukupilla, ja se voidaan kiinnittää nopeasti ja turvallisesti - se pitää kaikilla sileillä ja tasaisilla pinnoilla. Imutehoa voidaan lisäksi lisätä kostuttamalla se lyhyesti ennen kiinnittämistä. Porauksen apuväline ABH 80 on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Siksi se on korroosionkestävä ja epäherkkä käytettävien työkalujen aiheuttamille vaurioille. Tarkan porauksen varmistamiseksi porausapua käytettäessä ei enää tarvita keskitysporaa. Laatoittajille, putkimiehille sekä muille rakennusalan ja kivenjalostuksen käsityöläisille ABH 80 -malli on käytännöllinen ja välttämätön apuväline. Sen 55 mm:n leveys on optimaalisesti sovitettu ammattikäyttöön tarkoitetulle timanttikuivaporakoneelle, kuten DB 600 F Supra -mallille.

Poraustuki lyhentää asennusaikoja ja parantaa työtuloksia

Mallin ABH 80 kaltaisen poraustuen käyttö yhdessä kuivaporan kanssa tukee nopeaa asennusta kovissa materiaaleissa. Lyhyemmät kokoonpanoajat edistävät tehokkaampia työtuloksia. Tähän sisältyy myös materiaalivaurioiden väheneminen. Etenkin porattaessa korkealaatuisiin tuotteisiin ja jo kiinnitettyihin seinä- ja lattiapäällysteisiin voi epävarma työkalun ohjain aiheuttaa vakavia vaurioita. Porauksen apuvälineen ABH 80 avulla vahinkoriski pienenee minimiin.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.