ADS 200 Sovitinsarja

Sovitinsarja ADS 200 - SDS/keskiporakone SDS 200 on ihanteellinen lisävaruste DD 600 U -jyrsimelle. Sarja koostuu adaptereista SDS- tai kuusikulmaisella karalla sekä 8 mm:n porasta. adapterisarja mahdollistaa näin ollen reikäporan käytön erilaisilla käsikäyttöisillä porakoneilla, kun työstetään

  • kipsiä,
  • rakennustyömaamateriaaleja,
  • kalkkihiekkatiiltä,
  • tiiltä, - klinkkeriä ja
  • palasavitiiltä.

Adapterisarja korkealaatuisena

Adapterisarja** ADS 200:lle on ominaista Klingsporin työvälineille ominainen korkea laatu. Keskiporan halkaisija on 8 mm, joten sen paksuus on ihanteellinen timanttiporanterän tarkkaan ohjaukseen.

Adapteri monenlaisiin käyttökohteisiin

DD 600 U -poran kanssa Adapterisarjalla ADS 200 on lukuisia käyttökohteita erityisesti rakennusalalla. Putkimiehet, kattotyöntekijät ja monet muut saavat adapterisarjan avulla käytännöllisen työkalun, joka helpottaa poraamista seiniin, kattoihin ja lattioihin. Sarja on myös käytännöllinen käsityöalalla sekä kivimuurareille.

Adapterisarja korkealla turvallisuusstandardilla

Työturvallisuus on Klingsporin tärkein prioriteetti työkaluja valmistettaessa. Yhtä lailla kuin taloudellinen optimointi, laadukkaiden ja kestävien materiaalien kehittäminen palvelee turvallista käyttöä kivi- ja betonimateriaalien työstämisessä. Tästä syystä ADS 200 -sovitinsarja täyttää kaikki työturvallisuutta ja työn helpottamista koskevat vaatimukset.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.