DB 600 F Supra sarja Timanttiporasarja käyttökohteet Hieno kivitavara, Laatat, Uuninkaakelit, lasitetut

Soveltuu kuivaan käyttöön
Ominaisuudet
Luokka Supra
Muoto tyhjiöjuotettu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Hieno kivitavara
Laatat
Uuninkaakelit, lasitetut

Timanttiporanteräsarja DB 600 F Supra - aina oikea poranterä käsillä

Timanttiporanteräsarjaan DB 600 F Supra Klingspor on koonnut kaikki DB 600 F Supra -sarjan mitat ja niihin sopivat pisteporaustarvikkeet täydelliseksi paketiksi. Näin on helppo porata erikokoisia reikiä mineraalimateriaaliin. DB 600 F Supra -poranterät soveltuvat erinomaisesti työstettäessä:

  • hienoa kiviainesta,
  • kaakeleita,
  • graniittilaattoja tai
  • lasitettuja uunilaattoja.

Seitsemänosainen timanttiporanteräsarja DB 600 F Supra on suunniteltu erityisesti käytettäväksi poran kanssa. Klassinen kuusikulmainen pidike sopii kaikkiin vakiokoneisiin. Sarjaan kuuluu kuusi timanttiporanterää halkaisijoilla 6 mm - 14 mm sekä tarkasti säädettävä ABH 80 -apuväline.

Tehokasta ilman vettä: Tarkat reunat hienoihin kivitavaroihin

Kuivaan DB 600 F Supra -poranteriin on integroitu tehokas jäähdytysvaha. Tästä syystä jäähdytyksestä vedellä voidaan työn aikana kokonaan luopua. Terille on ominaista suuri aggressiivisuus ja ne ovat erittäin kulutusta kestäviä. Klingsporin timanttityökaluilla taataan pitkä käyttöikä. Pisteporauksen apuvälineen avulla ei tarvita keskitysporausta. Poranterä sijoitetaan tarkasti ja porausta ohjataan tarkasti. Ja tulos on vaikuttava: työstettävä materiaali ei lohkeile, halkeile tai halkeile. Jopa erittäin kovaan ja hauraaseen materiaaliin timanttiporanterä DB 600 F Supra tuottaa siistit reunat ja tarkat reiät Suuriin reikiin Klingspor tarjoaa vaihtoehtoisesti tehokkaan poranterän DK 600 F Supra kaikkiin yleisiin kulmahiomakoneisiin

Vakuuttava hinta-laatusuhde: 7-osainen setti

Timanttiporanteräsarja DB 600 F Supra tekee hyvää työtä erittäin hyvään hintaan. Se toimitetaan käytännöllisessä ja kestävässä alumiinikotelossa. Näin timanttiporanterät ovat ihanteellisesti suojattuja iskuilta kuljetuksen aikana. Yksittäisten työkalujen sekava säilytys ja niiden aikaa vievä etsiminen ennen käyttöä jää pois. Yhdellä kahvalla kaikki tärkeät poranterät ovat aina käden ulottuvilla. Siksi ammattikäyttöön tarkoitettu Timanttiporakärkisarja DB 600 F Supra sopii erinomaisesti käsityöläisille ja tilaajille sekä teollisuuden kunnossapitoon.