DB 600 F Supra Timanttikatpora käyttökohteet Hieno kivitavara, Laatat, Uuninkaakelit, lasitetut

Soveltuu kuivaan käyttöön
Ominaisuudet
Luokka Supra
Muoto tyhjiöjuotettu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Hieno kivitavara
Laatat
Uuninkaakelit, lasitetut
Käyttöalueet
Keittiörakentaja
Laatoittajat
Lämmitys, putkiasennukset

Timanttiporanterä hienolle kivitavaralle ja muille koville materiaaleille

Timanttiporanterä DB 600 F Supra on ihanteellinen työkalu tarkkaan poraukseen

  • hienoon kivitavaraan,
  • kaakeleihin,
  • graniittiin,
  • lasitettuihin uunikaakeleihin
  • ja muihin erityisen koviin materiaaleihin. Aggressiivinen porausteho ja pitkä käyttöikä ovat tunnusomaisia tälle kuivaporalle. Kova timanttikärki raivaa tiensä materiaalin läpi puhtailla reunoilla. Hienojakoiset kivitavarat tai graniitti pysyvät vahingoittumattomina. Halkeamat, lohkeileva lasite tai lohkeilevat reunat kuuluvat menneisyyteen Timanttiporan DB 600 F Supra avulla. Pora on varustettu integroidulla jäähdytysvahalla. Siksi timanttipora toimii ilman ylimääräistä jäähdytysvettä.

Timanttiporat - laadukkaita ja kestäviä työkaluja

Timanttiporat, kuten kaikki Klingsporin poraus- ja hiontatyökalut, ovat laadukkaita ja kestäviä. Jatkuva tutkimus- ja kehitystyö yhdistettynä testaukseen lisäävät jatkuvasti Klingsporin timanttityökalujen suorituskykyä. Laajaan sovellusvalikoimaan kuuluu käyttö talonrakentamisessa ja maa- ja vesirakentamisessa. Kivimuurarit, muut käsityöläiset hyötyvät Klingsporin kuivaporanterien korkeasta laadusta. Hyvät työtulokset, pitkä käyttöikä ja korkea kestävyys yhdessä nopean työsuorituksen kanssa edistävät kaiken kaikkiaan tehokasta tilauskäsittelyä. DB 600 F Supra -poranterä on tarkoitettu käytettäväksi käsikäyttöisissä porakoneissa

Klingsporin timanttiporat täyttävät korkeat turvallisuusstandardit

Työturvallisuus on yhtä tärkeää kuin työn tehokkuus. Ammattikäyttöön tarkoitettujen työkalujen on aina täytettävä eurooppalaisen standardin EN 13236 korkeat turvallisuusvaatimukset. Klingsporin tuotteet takaavat siten korkeimman turvallisuustason.