DD 600 U Supra Timanttireikäpora käyttökohteet Muuri , Työmaamateriaalit, Kalkkihiekkakivi

Soveltuu kuivaan käyttöön laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Supra
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Muuri
Työmaamateriaalit
Kalkkihiekkakivi
Käyttöalueet
Sähköasentajat, Sähköasennus

Klingspor DD 600 U Supra -reikäsaha - pehmeille ja keskikoville materiaaleille

Klingsporin rasiapora DD 600 U Supra on kehitetty käytettäväksi käsiporakoneella. Sillä voidaan porata syvennyksiä liitäntärasioita tai jopa putkia varten pehmeisiin tai keskikoviin rakennustyömaan materiaaleihin. Tällaisia materiaaleja ovat esimerkiksi

  • tiili,
  • klinkkeri,
  • muuraus,
  • palasavitiili ja
  • kalkkihiekkatiili.

Klingspor valmistaa rasiaporaa DD 600 U Supraa eri pituisina. Lisävarusteena on saatavana SDS- tai kuusikulmainen adapteri keskiporalla. Pidike, jossa on artikkelimerkintä ADS 200, helpottaa reikien tarkkaa paikannusta.

Supra-suorituskykyluokka - laadukkaita työkaluja erinomaisella hinta-laatusuhteella

Porakoneeseen poranterä DD 600 U Supra on korkea käyttöikä**. Se kuuluu Supra-suorituskykyluokkaan, johon Klingspor ryhmittää 600-tuotesarjan työkalut. Ne ovat tehokkaita, luotettavia ja soveltuvat siksi myös päivittäiseen käyttöön ammattikäytössä. Supra-suorituskykyluokan työkaluille on ominaista myös erinomainen hinta-laatusuhde. Tämä tekee niistä kiinnostavia myös tee-se-itse-rakentajalle, jonka tarvitsee vain porata sopivia reikiä silloin tällöin. Edullisemmat työkalut löytyvät Extra-suorituskykyluokasta ja vielä tehokkaammat työkalut Special-suorituskykyluokasta.

Klingsporin timanttityökalut - erityisen turvallisia standardin mukaisen testauksen ansiosta

Klingpor valmistaa timanttityökalunsa on-site-materiaalien työstöön korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti. Rasiapora DD 600 U Supra porakoneeseen täyttää siksi myös eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 13236 vaatimukset.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Lisävarusteet