DK 600 F Supra Kuivaporankruunu käyttökohteet Hieno kivitavara, Kaakelit, Laatat

Soveltuu kuivaan käyttöön
Ominaisuudet
Luokka Supra
Muoto tyhjiöjuotettu
Materiaalit
Hieno kivitavara
Kaakelit
Laatat
Käyttöalueet
Keittiörakentaja
Laatoittajat
Lämmitys, putkiasennukset

Hienojakoisen kiviaineksen tarkka työstö - Klingsporin kuivaporakruunu DK 600 F Supra

Klingsporin kuivaporakruunu DK 600 F Supra leikkaa luotettavasti reikiä

  • hienojakoiseen kiviainekseen,
  • laattoihin,
  • laattoihin ja
  • moniin muihin kivennäisaineisiin.

Tämän ansiosta Kuivaporakruunu DK 600 F Supra soveltuu erinomaisesti laatoittajille ja eri alojen käsityöläisille, mikä edistää ammattimaista lopputulosta ja maksimaalista turvallisuutta päivittäisessä työssä.

Täysi teho ilman jäähdytystä - kuivaporakruunu kaikkiin tavallisiin kulmahiomakoneisiin

Kuivaporakruunu poraa ilman jäähdytystä vedellä: Kuivapora DK 600 F Supra leikkaa helposti laattoja, kaakeleita tai hienoa kivitavaraa. Laattojen ja kivilaattojen lohkeilu tai halkeilu kuuluu menneisyyteen. Suurin sallittu nopeus on yli 13 000 kierrosta minuutissa, mikä poistaa materiaalin nopeasti ja samalla tarkasti. Kuivaporakruunu DK 600 F Supra on suunniteltu käytettäväksi kulmahiomakoneella. Kuivaporaa on saatavana useissa eri mitoissa. Kuusi yleisintä mittaa on saatavana sarjana käytännöllisessä alumiinikotelossa.

Klingsporin timanttityökalu: DK 600 F Supra -kuivaporakruunu

Klingspor on kehittänyt ja tutkinut, jotta timanttityökaluista tulisi entistä parempia. Loppujen lopuksi kustannusten vastapainona on oltava pitkä käyttöikä ja tasainen laatu. Timanttituotteiden tapauksessa timanttien suuntaus, sidos ja rakenne vaikuttavat olennaisesti tehokkuuteen ja kestävyyteen. Tulos: Klingsporin kuivaporakruunu DK 600 F Supra ei ole syyttä yksi luokkansa parhaista tuotteista maailmanlaajuisesti. Se on erittäin tehokas ja siksi erittäin taloudellinen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.