DK 612 B Supra Porankruunu R ½” ulkokierre käyttökohteet Betoni

Soveltuu märkäkäyttöön laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Supra
Segmentointi vakio
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Betoni
Käyttöalueet
Betonitehtaat
Lämmitys, putkiasennukset
Maanpäälliset rakennustyöt

Timanttityökalu DK 612 B Supra - kestävä poranterä R ½"

Klingsporin Poranterä R ½" DK 612 B Supra soveltuu erilaisten mineraalimateriaalien poraamiseen

Poranterä R ½" DK 612 B Supra leikkaa erityisesti betonia vaivattomasti ja tarkasti. Erinomainen kestävyys ja erittäin hyvä suorituskyky tekevät siitä vahvan kumppanin maa- ja tierakentamisessa. Poranterä R ½" DK 612 B Supra täyttää kaikki ammattikäytön vaatimukset

Poranterä R ½" DK 612 B Supra - erinomaiseen lopputulokseen

Poranterä R ½" DK 612 B Supra on erittäin aggressiivinen. Se on suunniteltu sähköporakoneisiin yhdessä poratelineen kanssa. Tämä takaa hyvän ohjauksen ja turvallisuuden myös suurilla halkaisijoilla. Ensiluokkainen työstö ja timanttihiomarakeiden ihanteellinen kohdistus mahdollistavat korkean leikkuunopeuden ja työkalun käyttöiän: Segmentit soveltuvat erittäin hyvin nopeaan leikkaamiseen ja tekevät vaikutuksen keskimääräistä paremmalla kulutuskestävyydellään. Jos kuitenkin osoittautuu tarpeelliseksi, Klingsporilta on saatavana myös sopivia vaihtosegmenttejä Porakruunu R ½" DK 612 B Supraan. Näin Klingsporin tavanomainen laatu säilyy ilman, että koko työkalua tarvitsee vaihtaa. Porakruunu R ½" DK 612 B Supra on turvallisuusstandardin EN 13236 mukainen.

Timanttityökalut - Klingsporin tutkimuksen intohimo

Klingsporin insinöörit ovat työskennelleet intensiivisesti timanttityökalujen parantamisen parissa. Myös poranterä R ½" DK 612 B Supra perustuu nykyaikaiseen tekniikkaan, joten se on yksi tämän luokan parhaista työkaluista maailmanlaajuisesti.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.