DR 912 B Special Porankruunu R ½” ulkokierre käyttökohteet Betoni

Soveltuu märkäkäyttöön laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Special
Segmentointi vakio
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Betoni
Käyttöalueet
Laatoittajat
Lämmitys, putkiasennukset
Maanpäälliset rakennustyöt

Poranterä DR 912 B Special betoniin

Poranterä R ½'' DR 912 B on erikoissuorituskykyluokan timanttityökalu raudoitetun betonin työstöön. Tuotteen etuihin kuuluvat nopea työskentely ja korkea aggressiivisuus. Sen avulla ammattimainen työ voidaan suorittaa mahdollisimman lyhyessä ajassa. Ammattikäyttäjät arvostavat tätä yhtä paljon kuin kokeneet tee-se-itse-käyttäjät. Klingspor tarjoaa työkalua erilaisina versioina jokaiseen käyttötarkoitukseen. Näihin kuuluvat eri halkaisijoilla varustetut poranterät. Poranterät soveltuvat käytettäväksi poratelineessä tai käsivaraiseen käyttöön. Tämän timanttityökalun vahvuuksiin kuuluu myös sen laaja käyttöalue. Se soveltuu

  • talonrakentamiseen,
  • maa- ja vesirakentamiseen sekä
  • tienrakennukseen.

Nopea leikkaus - pitkä käyttöikä

Kuka tahansa, joka valitsee DR 912 B Special -putkiporan, hyötyy aidosta huipputuotteesta vaativiin tehtäviin. Special-tuotesarja on suunnattu käyttäjille, jotka haluavat leikata materiaaleja, joiden kovuus on suurin mahdollinen ja jotka asettavat työkaluilleen korkeimmat vaatimukset suorituskyvyn ja luotettavuuden suhteen. Käytännössä tämä johtaa nopeaan leikkaukseen ja pitkään työkalun käyttöikään. Tämä auttaa selviytymään vaativista tehtävistä.

Tuote korkealla turvallisuusstandardilla

Klingspor tarjoaa korkean turvallisuustason Poranterä R ½" DR 912 B Specialilla. Säännöllinen tuotannonvalvonta, riippumattomat tuotetestit ja sertifioitu laadunhallinta edistävät korkeaa käyttöturvallisuutta. Tämä koskee kaikkia Klingsporin timanttityökaluja. Lisäksi taataan eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 13236 noudattaminen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.