Porankruunut

Työtilat
Materiaali
Kone
Käyttöalueet
Tuoteryhmä
Porankruunut
Halkaisija/mm
Leveys/mm
Pituus/mm
Poraus/mm
Segmentin leveys/mm
Segmentin korkeus/mm
Hyötypituus
Kiinnitin
Reunamalli
Ominaisuudet
Konetyyppi

Puhdista reiät monenlaisiin materiaaleihin Klingsporin porilla ja poranterillä.

Klingsporin suunnittelemat timanttiporan terät ja poranterät ovat luotettavia tuotteita päivittäiseen käyttöön. Näillä tuotteilla Klingspor palvelee sekä ammattikäyttäjien tarpeita että DIY-toimijoita.

Tuotteita voidaan käyttää esimerkiksi seuraavien materiaalien poraamiseen

  • Betoni
  • Kivi
  • Uunikivi, lasitetut

Klingsporin timantti- ja kuivaporanterät, porat ja niiden kätevät sarjat ovat ihanteellinen valinta laatoittajille, kiviurakoitsijoille ja kattourakoitsijoille. Tuotteita käytetään myös tieurakoitsijoiden ja maanrakentajien keskuudessa.

Erinomaiset tulokset Klingsporin poranterillä

Vaihtosegmentit - joko yksittäisinä segmentteinä tai rengassegmentteinä - ovat yhtä lailla osa Klingsporin tuotevalikoimaa kuin halkaisijaltaan erilaiset terät. Klingspor keskittyy monipuolisuuteen ja tarjoaa jokaiselle käyttäjälle työkalut, joiden avulla hän voi suorittaa tehtävänsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Klingsporin timanttiporanterät

Timanttiporat erottuvat toisistaan korkean aggressiivisuutensa ja pitkän käyttöikänsä ansiosta. Klingspor tarjoaa näitä poria yksittäisinä kappaleina tai osana kätevää sarjaa, jolloin käyttäjällä on aina kaikki tärkeät koot käden ulottuvilla. Lisäetuna myös hinta-laatusuhde on kohdallaan. Klingspor toimittaa laadukkaat timantti- ja kuivaporanteränsä tukevassa alumiinikotelossa. Porat ovat turvallisesti suojassa kolhuilta ja iskuilta kuljetuksen aikana.