QCA 555 Adapteri Quick Change -pyöröjen taustalaikoille

Quick Change Pyöröt M 14: Adapteri QCA 555 Klingsporilta

Sovittimen QCA 555 avulla on mahdollista käyttää Quick Change Discs -pyöröjä Kulmahiomakoneessa. Klingspor tarjoaa valikoimassaan kaksi yleisintä Quick Change -järjestelmää, Adapter** QCA 555 sopii molempiin:

  • QMC sisäisellä muovikierteellä (tukilaikka QMC 555 metallikiinnikkeellä) ja
  • QRC ulkoisella muovikierteellä (tukulaikka QRC 555 muovikiinnikkeellä).

Pikavaihtojärjestelmä mahdollistaa hiomalaikkojen nopean kiinnityksen pienemmissä hiomakoneissa. Jos käytettävissä on vain yksi kulmahiomakone, Quick Change Disc -levyn tukilaikkoja voidaan helposti käyttää adapterin QCA 555 kanssa. Se yhdistää tukilaikan laikan vakaasti ja luotettavasti kulmahiomakoneen M 14 -kiinnikkeeseen.

Kulmahiomakoneiden muuntaminen nopeasti: M 14 -kierre Quick Change Disc -levyissä

Kulmahiomakoneen muuntaminen Quick Change System -järjestelmään on lastenleikkiä: yksinkertaisesti ruuvaa se kiinni ja aloita. Pienikokoinen adapteri on kooltaan vain 20 x 30 mm ja se on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Ruutupinnan ansiosta se voidaan ruuvata paikalleen käsin. Lisäksi adapterissa QCA 555 on kaksi pintaa josta se kiristetään 17 mm:n kiintoavaimella. Kaikkia QMC- ja QRC-sarjan Quick Change -tukilaikka voidaan käyttää tällä tavalla millä tahansa kulmahiomakoneella, jossa on M 14 -kierre.

Pikavaihto järjestelmällä: Quick Change Discs

Käytettäessä Quick Change Disc -järjestelmää vain kuluneet hiomalaikat on vaihdettava, tukilaikka käytetään uudelleen - tämä säästää kustannuksia. Työkalun vaihto sekunneissa säästää myös huomattavasti aikaa. Tämä pätee erityisesti töissä, joissa hiomalaikka on vaihdettava usein. Hiomalaikat vaihdetaan ja kiinnitetään - 180 asteen kierroksella, ja ne istuvat tukevasti ja varmasti. Tukilaikkoja on saatavana eri kovuusasteilla. Kovilla versioilla saadaan aikaan korkea aineenpoisto. Pehmeät mallit takaavat joustavuutensa ansiosta hienompaa hiontaa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.