QMC 412 Quick Change käyttökohteet Metalli yleensä, Ei-rautametallit

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Materiaalit
Metalli yleensä
Ei-rautametallit
Käyttöalueet
Laite- ja säiliörakentaminen

QMC 412 - Quick Change Disc yleiskäyttöön,NF metalleille

Muovisella sulkimella varustettuja Quick Change Disc -levyjä voidaan käyttää universaalisti monenlaisiin hiontatehtäviin. Tähän sisältyy

  • metallien ja
  • värimetallien työstö.

Hiontakiekko soveltuu karkea- ja välihiomiseen. Tähän tarkoitukseen sopivia tuotteita on tarjolla kaikissa kokoluokissa ja sopivalla halkaisijalla. Kiekkoja on saatavana eri halkaisijoilla, joten ne sopivat monenlaisiin kaupallisesti saatavilla oleviin koneisiin. Oikealla hiomalaikalla on mahdollista työskennellä tehokkaasti erilaisia työkappaleita työstettäessä.

Suuri materiaalinpoisto jokaiseen tehtävään

Eri materiaalien hionta onnistuu QMC 412 -hiomalaikalla. Tämä varmistetaan käyttämällä alumiinioksidia, jolla on korkea aineenpoisto. Tämä tarkoittaa, että metallia työstetään tehokkaasti. Tähän vaikuttaa myös tämän hiomajyvien tiheä sirottelu hiomatuotteelle. Klingsporin pikavaihtokiekot vakuuttavat käytännön töissä tasaisilla hiontaominaisuuksilla. Tämä takaa tasaisen hiontatuloksen, joka on ratkaisevan tärkeää ammattimaisessa työssä. Eduksi osoittautuu myös se, että työ voidaan suorittaa väsymättä. Ammattikäyttäjä hyötyy tästä yhtä lailla kuin tee-se-itse-käyttäjä.

Soveltuu QMC-järjestelmään muovisovittimella

Muovikiinnikkeellä varustetut pikavaihtolevyt on suunniteltu QMC-kiinnitysjärjestelmään. Tätä järjestelmää käytetään laajalti käytännössä, ja sen avulla varmistetaan turvallinen ja luotettava liitos taustalevyyn. Levy tarvitsee vain asettaa taustalevylle ja ruuvata se 180 asteen kierroksella kiinni taustalevyyn. Hioma-aineen nopea vaihto on mahdollista milloin tahansa ja helpottaa työskentelyä huomattavasti. Sovittimen avulla sitä voidaan käyttää myös kulmahiomakoneissa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Lisävarusteet

Vaihtoehtoisia tuotteita