QMC 910 Quick Change käyttökohteet Jaloteräs, Runsasseosteiset teräkset

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Keraaminen
Hajontatyyppi tiheä
Materiaalit
Jaloteräs
Runsasseosteiset teräkset

QMC 910 - Pikavaihtokiekko ruostumattomalle teräkselle ja korkeaseosteiselle teräkselle

QMC 910 -hiomakiekko on suunniteltu vaativaan työhön. Äärimmäisen korkea aineenpoisto pääsee oikeuksiinsa

  • ruostumattomalle teräkselle ja
  • korkeaseosteiselle teräkselle.

Tämä hiomalaikka edustaa käytön aikana jatkuvaa korkeinta aggressiivisuutta. Monisidoksen ansiosta ruostumatonta terästä työstettäessä on mahdollista suorittaa viileä hionta. Näin voidaan saavuttaa erinomaisia tuloksia, jotka vakuuttavat niin harrastajan kuin ammattikäyttäjänkin. Tuote on ihanteellinen kaikille käyttäjille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja pinnan viimeistelyssä ja jotka pitävät tärkeänä nopeaa työskentelyä.

Keraaminen korundi takaa parhaan aineenpoiston

Ruostumaton teräs ja korkeaseosteinen teräs hioutuvat tällä edistyksellisellä hiomatuotteella. Laadukas keraaminen korundi varmistaa, että käyttäjä voi työstää kovimmatkin materiaalit. Mikrokiteinen ja itsestään teroittuva keraaminen jyvä takaa parhaat hiontatulokset monenlaisissa olosuhteissa. Etuna on myös suuri valikoima, jonka Klingspor tarjoaa QMC 910 -hiomalaikan kanssa. Kiekkoa on saatavana eri karkeuksia, joten se soveltuu moniin sovelluksiin. Sillä voidaan tehdä hieno- ja karkeatöitä

QMC, jossa on sisäinen muovikierre turvallista liitäntää varten

Muovikiinnityksellä varustetut pikavaihtokiekot asetetaan tukilevyyn ja ruuvataan tukilevyn sisäiseen kierretappiin. Tämä liitos ei ole ainoastaan erittäin turvallinen, vaan se voidaan myös tehdä yksinkertaisella kädenliikkeellä. Tämän ansiosta asetusaika on lyhyt ja käyttö on erittäin joustavaa. Levyä voidaan käyttää myös tavallisella kulmahiomakoneella. Tähän tarkoitukseen on saatavana lisävarusteena Klingsporin kehittämä QCA 555 -sovitin. Näin hiomalaikkaa voidaan käyttää kaikissa kaupallisesti saatavilla olevissa kulmahiomakoneissa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Lisävarusteet

Vaihtoehtoisia tuotteita