QRC 411 Quick Change käyttökohteet Jaloteräs, Metalli yleensä

Pitkäikäinen
Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Zirkonium
Hajontatyyppi tiheä
Materiaalit
Jaloteräs
Metalli yleensä

QRC 411 - Pikavaihtokiekko, jossa on muovisuljin korkeaan aineenpoistoon

QRC 411 -hiomakiekko on aggressiivinen ja soveltuu siksi haastaviin töihin. Käyttöalueita ovat mm.

  • ruostumattoman teräksen ja
  • metallin työstö.

Tuotetta on saatavana Klingsporilta eri karkeuksissa. Näin saadaan joustavat käyttömahdollisuudet erilaisiin ruostumattoman teräksen ja monien muiden metallien työstöihin. Kiekon erityisiin etuihin kuuluvat mm. nopeasti vaihdettavat kiekot ja helppo käsittely. Lyhyet asetusajat ja korkea tehokkuus ovat tässä etualalla. Tuote soveltuu yhtä hyvin ammattikäyttäjälle kuin kunnianhimoiselle tee-se-itse-käyttäjällekin.

Erinomainen aineenpoisto tiheän pinnoitteen ansiosta

QRC 411 perustuu itsestään teroittuvaan zirkon-jyvään ja tiheään pinnoitteeseen. Tämän ansiosta hiomatuotteella saavutetaan korkea aineenpoisto ja se tuottaa erinomaisia tuloksia myös haastavissa töissä. Hiomajyvien sidonta on tehty korkealaatuisella synteettisellä hartsilla. Nopea työskentely on aina mahdollista tämän aggressiivisen hiomatuotteen avulla. Tällä tuotteella käyttäjä hyötyy siitä, että se tuottaa tasaisen hiontatuloksen. Työskentely pysyy väsymättömänä pitkään.

Turvallinen liitäntä QRC:n kautta

Muovikiinnityksellä varustetut pikavaihtolevyt on suunniteltu käytettäväksi QRC-järjestelmän (Quick Roll Connect) kanssa. Liitäntä tukilevyyn tapahtuu muovisen kierreholkin kautta. Levyn kiinnittämiseen riittää 180 asteen kierros myötäpäivään. Levyn vaihtaminen on siis erittäin kätevää ja nopeaa käytännön käytössä. Jos haluat käyttää laikkaa tavallisella kulmahiomakoneella, voit käyttää QCA 555 -adapteria, jonka Klingspor on myös kehittänyt. QRC-pikavaihtolevyjen lisäksi Klingspor tarjoaa sopivia tuotteita myös yhtä suosittuun QMC-järjestelmään, jossa on muovinen sisäkierre.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Lisävarusteet

Vaihtoehtoisia tuotteita