QRC 412 Quick Change käyttökohteet Metalli yleensä, Ei-rautametallit

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Materiaalit
Metalli yleensä
Ei-rautametallit

QRC 412 - Monikäyttöinen hiontakiekko karkea- ja välihiomiseen

Muovikiinnikkeillä varustetut QRC 412 -pikavaihtokiekot ovat optimaalisia karkea- ja välihiomiseen metalliteollisuudessa ja kunnianhimoisessa kotipajassa. Laadukkaasti käsitellyt ja suorituskykyiset hiomalaikat soveltuvat

  • metallien ja
  • NE-metallien työstöön.

Ammattikäyttäjät hyötyvät korkeasta aineenpoistosta, erittäin hyvästä taloudellisuudesta ja lyhyistä asetusaikoihin käytännöllisten hiomalaikkojen nopean työkalunvaihdon ansiosta. Kotikäyttäjät nauttivat myös muovikiinnikkeellä varustettujen QRC 412 -pikavaihtokiekkojen helppokäyttöisyydestä.

Hioma-aineena alumiinioksidi

Erityisen kovuutensa, sitkeytensä ja kulutuskestävyytensä ansiosta alumiinioksidia käytetään muovikiinnikkeellä varustettujen QRC 412 -pikavaihtokiekkojen hiomajyvänä. Jyvien sirottelu on tiheä, joten kiekon pohja on lähes 100-prosenttisesti hiomajyvien peitossa. Tämä mahdollistaa suuren materiaalinpoiston ja pitkän käyttöiän eli pitkän tuotteen käyttöiän. Pikavaihtokiekkoa, jossa on muovikiinnitys, käytetään metallien, erityisesti myös NE-metallien (esim. messinki, kupari ja alumiini, ns. ei-rautametallit) karkea- ja välihiontaan. Klingspor tarjoaa pikavaihtokiekkoa QRC 412 eri halkaisijoilla ja karkeuksilla

Synteettisen hartsisidoksen ansiosta kestävä hiontakiekko

Ammattikäyttöön suunnitellussa QRC 412:ssa, jossa on muovikiinnitys, on vakaa synteettinen hartsisidos. Erinomaiset hiontaominaisuudet ja miellyttävän alhainen hiontapaine ovat tunnusomaisia tälle sidokselle. Erinomainen jyvien kiinnipysyminen ja vähäinen lämmöntuotto kovassa käytössä täydentävät sen optimaalisen toimivuuden.

Oikeat lisävarusteet optimaalisiin tuloksiin

Pikavaihtokiekko muovilukolla toimii yhdessä Klingsporin tukilaikan QRC 555 kanssa, joka muodostaa yhteyden hiomalaikan ja työkalun välille. Käyttökohteesta riippuen voidaan valita kovemmat tukilaikat, jos halutaan irrottaa paljon materiaalia, tai pehmeämmät kiekot, jos halutaan lisätä joustavuutta esimerkiksi profiloitujen työkappaleiden työstöön. Hiomalaikat kiinnitetään tukialustaan QRC-järjestelmän (Quick Roll Connect) avulla yksinkertaisella 180 asteen myötäpäivään kiertämisellä. Tasainen käynti mahdollistaa väsymättömän työskentelyn ja tasaiset tulokset. Sopivan QCA 555 -adapterin avulla Pikavaihtokiekot soveltuvat erinomaisesti myös kaikkiin yleisiin kulmahiomakoneisiin. Niiden nopea kokoonpano lisää huomattavasti työskentelyn tehokkuutta.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Lisävarusteet

Vaihtoehtoisia tuotteita

Pitkäikäinen
QRC 411
Quick Change