QRC 910 Quick Change käyttökohteet Jaloteräs, Runsasseosteiset teräkset

Viileä hionta
Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Keraaminen
Hajontatyyppi tiheä
Materiaalit
Jaloteräs
Runsasseosteiset teräkset
Käyttöalueet
Autoteollisuus
Laite- ja säiliörakentaminen

QRC 910 - Pikavaihtokiekko ruostumattomalle teräkselle ja korkeaseosteiselle teräkselle

Pikavaihtokiekko, jossa on muovisuljin QRC 910 on optimaalinen seuraavien materiaalien työstöön:

  • ruostumaton teräs ja
  • korkeaseosteinen teräs.

Hiomajyvien tiheä sirottelu kiekossa johtaa hyvään aggressiivisuuteen materiaalin poistossa ja kiekon pitkään käyttöikään. Koska Klingspor käyttää ainoastaan synteettisesti tuotettua keraamista korundia, hiomajyvien laatu ja raekoko ovat aina samat. Tämä tiheästi siroteltu jyvä sopii erinomaisesti ruostumattoman teräksen ja korkeaseosteisen teräksen työstöön.

Tiheästi siroteltu hiomajyvä nopeaan ja puhtaaseen työskentelyyn

Keraaminen korundi, jossa on mikrokiteinen rakenne. Muovikiinnityksellä varustetuissa Pikavaihtolevyissä tämä jyvä on tiheästi siroteltu synteettisen hartsisidoksen avulla. Tämän tiheän sirottelun ansiosta lähes koko laikan pinta on mikrokiteisen, itsestään teroittuvan jyvän peitossa. Tämä johtaa pysyvään korkeimpaan aggressiivisuuteen myös kovia materiaaleja, kuten terästä, hiottaessa. Synteettinen hartsi on erittäin vahva sideaine, jolla on suuri tarttuvuus. Luonnollisiin sideaineisiin verrattuna tämä johtaa jyvän hyvään kiinnipysymiseen, mikä johtaa parempaan, tasaisempaan hiontatulokseen ja pidempään hiomalaikan käyttöikään.

Nopea ja turvallinen työskentely Klingsporin pikavaihtolaikoilla

Muovikiinnikkeellä varustettu Pikavaihtolaikka muovikiinnikkeellä QRC 910 voidaan asentaa nopeasti ja turvallisesti tukilevyyn muovisen kierreholkin ansiosta. Tätä varten Quick Change Disc -levyä tarvitsee vain kääntää 180° myötäpäivään taustalevyyn ja kiinnittää se näin. Tukilevy on ihanteellinen lisä hiomalaikan kanssa. Sen kovuusaste määrää, toimiiko kiekko erittäin aggressiivisesti suurta materiaalinpoistoa varten vai soveltuuko se paremmin hienohiontaan. Kova tukilevy mahdollistaa suuremman materiaalin poiston.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Lisävarusteet

Vaihtoehtoisia tuotteita