Quick Change -pyöröt

Työtilat
Materiaali
Kone
Käyttöalueet
Tuoteryhmä
Quick Change -pyöröt
Muoto
Halkaisija/mm
Leveys/mm
Paksuus/mm
Pituus/mm
Varren halkaisija/mm
Kiinnitin
Sileysaste
Raetyyppi
Konetyyppi

Pieni, mutta suorituskykyinen: Helppo ja turvallinen hionta pikavaihtolevyjen avulla

Nimi kertoo kaiken, pikavaihtolevyjen avulla voit vaihtaa hiontakiekon erittäin helposti, nopeasti ja turvallisesti. Pikavaihtolevyille optimaalisia työskentelypaikkoja ovat pienet ja ahtaat välit, mihin muilla tuotteilla ei pääse. Klingspor tarjoaa näitä tuotteita useilla eri hiomamateriaaleilla, halkaisijoilla ja tukilevyillä, joten voit käyttömahdollisuudet ovat erittäin laajat.

Klingsporin tukilevyt ovat: QMC ja QRC

Klingspor tarjoaa pikavaihtolevyjä kahdella yleisellä kiinnitystyypillä. Markkinoilla vallitsevat järjestelmät ovat:
  • QMC: Muovilukitus sisäkierteellä
  • QRC: Muovilukitus ulkokierteellä
Taustatyynyyn QMC-555 on ruuvattu QMC-tukilevy kiinni sisäkierteellä. QRC-tukilevy toimii niin, että levy kiinnitetään taustatyynyyn tukevasti ja pyöräytetään myötäpäivään 180 astetta muovista kierreholkkia. Molemmat järjestelmät takaavat turvallisen ja luotettavan kiinnityksen.

Monipuoliset sovellusvaihtoehdot

Tuotteemme toimivat loistavasti monella eri materiaalia:
  • Lakka
  • Maali
  • Täyteaine
  • Ruostumaton teräs
  • Metalli

Optimaalinen materiaalin poisto näissä sovelluksissa varmistetaan edistyksellisillä ja tehokkailla hiomajyvillä, joita ovat: alumiinioksidi, keraaminen ja zirkonialumiini.

Tukilevyn vaikutus materiaalin poistoon

Pikavaihtolevyjen materiaalin poistoon voidaan vaikuttaa tukilevyn valinnalla. Perussääntönä voidaan käyttää seuraavaa, kovempi taustalevy lisää materiaalin poistoa. Suosittelemme pehmeämmän tukilevyn käyttöä silloin, kun halutaan viimeistellä pintaa.
QMC 555- tai QRC 555-tukilevyjen avulla käyttäjät saavat taustatyynyn, joka sopii QMC- tai QRC-sarjan nopeasti vaihdettaviin hiomalaikkoihin

Pikavaihtolevyjen säilyttäminen

Pikavaihtolevyjen säilytyksessä on noudatettava muutamaa ohjetta, jotta levyjen korkea laatu säilyy. Ei suoraa kontaktia auringon valoon pitkiä aikoja, eikä säilytystä kosteissa olosuhteissa. Optimaalinen lämpötila 18-22 astetta. Voit siis varastoida levyjä pitkiäkin aikoja.