Timanttihiomalaikat

Työtilat
Materiaali
Kone
Käyttöalueet
Tuoteryhmä
Timanttihiomalaikat
Halkaisija/mm
Leveys/mm
Paksuus/mm
Pituus/mm
Varren halkaisija/mm
Poraus/mm
Segmentin leveys/mm
Segmentin korkeus/mm
Timanttipaino
Varren pituus
Kiinnitin
Sileysaste
Väkevyys
Kivien lukumäärä
Reunamalli
Rakennetyyppi
Raetyyppi
Ominaisuudet
Konetyyppi
Laatuluokka

Timanttihiomalaikoissa yhdistyvät korkea hiontateho ja pitkä käyttöikä

Klingsporin timanttihiomalaikat ovat luotettavia ammattityökaluja haastavaan työhön. Klingspor avasi vuonna2015 timanttityökalujen tuotantolaitoksen Lviviin, Länsi-Ukrainaan. Siitä lähtien Klingspor on jatkuvasti laajentanut timanttivalikoimaansa. Klingsporin timanttihiomalaikat ja muut huipputuotteet kehitetään tutkimus- ja tuotekehitysosastolla Saksan Haigerissa. Tuotteille on ominaista korkein laatu ja turvallisuus.

Nykyaikaiset hiomalaikat moneen käyttöön

Kulmahiomakoneessa Klingsporin timanttihiomalaikat osoittautuvat todelliseksi monitoimityökaluksi. Näin käyttäjät voivat käsitellä monenlaisia materiaaleja, kuten

  • Betoni
  • Graniitti
  • Tasoiteet
  • Rakennusmateriaalit

sekä monia muita materiaaleja nopeasti, turvallisesti ja luotettavasti. Laikoissa olevat erityiset aukot edistävät korkeaa aineenpoistonopeutta, koska hiontapöly poistetaan niiden kautta optimaalisesti.

Tämä johtaa täydelliseen hiontatulokseen jopa kovimmilla materiaaleilla. Käyttäjät voivat valita vakiosegmenteillä varustettujen timanttihiomalaikkojen tai PCD laikkojen välillä. Timanttihiomalaikkojen tuotevalikoiman monipuolisuuden ansiosta niitä voidaan käyttää viherrakentamisessa, rakennustyömailla sekä Infrarakentamisessa.  Myös kunnianhimoinen tee-se-itse-mies, löytää oikeat tuotteet Klingsporin valikoimasta. Klingsporilla on myös yhteensopiva M 14 -adapteri laikan suoraa kiinnitystä varten. Adapterin avulla laikka voidaan kiinnittää kulmahiomakoneeseen ilman kiristysmutteria.

Turvallisuus

Hiomatuotteiden turvallisuuden lisäämiseksi Klingspor perusti yhdessä muiden alan yritysten kanssa turvallisuuden osaamiskeskuksen, joka on nimeltään oSa. Tämä vapaaehtoinen yhdistys sitoutuu noudattamaan eurooppalaisia ​​turvallisuusstandardeja hiomatuotteiden valmistuksessa, ja ottamaan huomioon oSa:n tiukimmat valmistus- ja testausmääräykset. Tästä on konkreettisia etuja käyttäjälle, koska oSa-tavaramerkillä varustettujen tuotteiden käyttö on turvallista.

Ammattilaiset luottavat Klingsporin kokemukseen

Osaava asiakaspalvelu auttaa oikean timanttihiomalaikan valinnassa. Perusteellinen neuvonta ja tuki ovat olennainen osa Klingsporin yritysfilosofiaa. Kokeneet työntekijät, joilla on tekninen tausta ja erinomaiset yksityiskohtaiset tiedot tuotteista, auttavat sinua tuotteiden valinnassa ja käytössä.