DS 300 B Extra Timanttihiomalaikat kulmahiomakoneisiin käyttökohteet Betoni, Lattialaasti, Työmaamateriaalit

Soveltuu kuivaan käyttöön
Ominaisuudet
Luokka Extra
Segmentointi vakio
Muoto juotettu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Betoni
Lattialaasti
Työmaamateriaalit
Käyttöalueet
Betonitehtaat
Laatoittajat
Luonnonkiviyritykset
Maanpäälliset rakennustyöt

Timanttihiomalaikka DS 300 B Extra rakennustyömaan materiaaleille

Timanttihiomalaikka DS 300 B Extra tekee vaikutuksen hyvällä aggressiivisuudellaan ja käyttöiällään. Sitä käytetään seuraavissa käyttökohteissa:

  • Puutarha- ja maisemointi,
  • Rakennustyömaat,
  • Rakennustekniikka ja
  • Tienrakennus.

Kaksirivinen hiomalaikka osoittaa erinomaista materiaalinpoistotehoa. Rakennustyömaan materiaalit, betoni ja tasoite voidaan hioa vaivattomasti. Työskentely sujuu vähin ponnistuksin, mikä tekee työskentelystä erityisen miellyttävää. Lisäksi Klingspor tarjoaa tällä tuotteella erinomaisen hinta-laatusuhteen. Ostajat saavat Timanttihiomalaikan DS 300 B Extra eri halkaisijoissa. Lisäksi hiomalaikkaan on saatavana M14-adapteri.

Extra-luokan timanttityökalut

300-tuotesarjassa ostajat saavat Timanttihiomalaikat vaativiin tehtäviin ja merkkilaatua edulliseen hintaan. Tinkimättömään ammattikäyttöön on saatavilla 600- ja 900-tuotesarjat. Extra-luokan työkaluja voivat käyttää myös tee-se-itse-rakentajat, ja ne sopivat erinomaisesti, jos tuotteelle ei ole päivittäistä käyttöä.

Korkea turvallisuustaso on taattu

Timanttihiomalaikat DS 300 B Extra on testattu perusteellisesti turvallisuuden kannalta. Klingspor noudattaa oSa:n tiukkoja ohjeita. riippumattomat tuotetestit, ulkopuolisen asiantuntijan tekemät turvallisuustarkastukset sekä säännöllinen tuotannonvalvonta takaavat osaltaan korkean käyttöturvallisuuden tason. Lisäksi tuotannossa noudatetaan eurooppalaista turvallisuusstandardia EN 13236.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.