DZ 114 Sovitinsarja M14

DZ 114 Klingsporilta - M14-sovitin timanttihiomalaikoille

Sovitin M14 DZ 114 on tarkoitettu halkaisijaltaan 22,23 millimetrin laikkojen kiinnityksen muuntamiseen M14:ksi seuraaville timanttihiomalaikoille, esimerkiksi:

  • DS 300 B Extra,
  • DS 600 A Supra,
  • DS 600 B Supra,
  • DS 650 PKD Supra,
  • DS 900 PKD Special tai
  • DS 600 S Supra.

Sovittimen avulla kulmahiomakoneiden Timanttihiomakiekot voidaan asettaa yleiseen M14-kiinnitykseen .

Muuttaminen M14 kierteeseen - nopeasti ja turvallisesti

Timanttihiomakiekkojen avulla valmistetaan ja säilytetään yleiset mitat. Useita yhdenmukaisia tuotteita voidaan varastoida taloudellisesti sekä taloudellisesti ja siten saada käyttöön hyvin lyhyessä ajassa. Sen vuoksi Klingspor on valinnut optimaalisen kompromissin erittäin tehokkaiden Timanttihiomakiekkojen kanssa: 22,23 millimetrin reijän ja Adapterin M14 avulla hiomakiekot voidaan kiinnittää luotettavasti lähes kaikkiin tunnettujen merkkivalmistajien kulmahiomakoneisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että ammattitaitoiset työntekijät rakennus-, maa- ja vesirakentamisessa, tienrakennuksessa tai kovaa kiveä työstettäessä saavat aina täyden hyödyn irti aggressiivisista ja kestävistä hiomalaikoista. Adapterin M14** DZ 114 lämpöä ja muotoa kestävä ruostumaton teräs valittiin ja käsiteltiin siten, että timanttihiomakiekko pysyy tiukimmissakin olosuhteissa ja jatkuvassa käytössä luotettavasti paikoillaan ja on silti helposti irrotettavissa vaihdon yhteydessä.

Vahva ote timanttihiomakiekkoihin adapterilla M14

Adapteri M14 DZ 114 kiinnittää hiomakiekon hienokierteisellä mutterilla. Tämä jakaa puristusvoiman paljon suuremmalle pinta-alalle kuin metrisen kierteen avulla olisi mahdollista. Lisäksi jakokulma on pienempi. Näin Adapteri M14 DZ 114 takaa hyvän ja luotettavan pidon. Timanttihiomalaikka** ei voi löystyä eikä vääntyä, kun sitä käytetään oikein. Klingsporin kehittäjät ovat tarkistaneet ja vahvistaneet tämän kestävyystestissä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.