DN 600 U Supra Timanttikatkaisulaikat kulmahiomakoneisiin käyttökohteet Betonisaumat, Rappaus, Kaasubetoni

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Supra
Segmentointi vakio
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Betonisaumat
Rappaus
Kaasubetoni
Käyttöalueet
Kuivarakentaminen
Maanpäälliset rakennustyöt
Sähköasentajat, Sähköasennus

Saumaleikkuri DN 600 U Supra vaativiin työtehtäviin

Saumaleikkuri DN 600 U Supra on suunniteltu sellaisten materiaalien työstämiseen kuin

  • keraamisaumat,
  • betoni ja
  • kipsi.

Tässä se osoittaa parhaan suorituskykynsä päivittäisessä käytössä. Tuotteelle on ominaista korkea aggressiivisuus ja hyvä käyttöikä. Tätä vankkarakenteista saumojen puhdistuskiekkoa käytetään pääasiassa vanhojen laastijäämien poistamiseen materiaaleista, kuten tiilestä tai luonnonkivestä, sekä klinkkeröidyistä julkisivuista. Erityiset vasarasegmentit takaavat terän optimaalisen suojan. DN 600 U Supra -saumausleikkuri on saatavana eri versioina kulmahiomakoneella käytettäväksi. Klingspor tarjoaa sitä useissa kokoluokissa eri halkaisijoilla. Näin ammattikäyttäjät ja harrastajakäsityöläiset saavat sopivan työkalun kaikkiin töihin.

Liitosleikkuri, jossa on maksimaalinen turvallisuus

DN 600 U Supra -liitosleikkuri tarjoaa valtavan suorituskyvyn ja on samalla turvallinen käyttää. Tämä varmistetaan tuotteen perusteellisella testauksella, joka suoritetaan hioma-aineiden turvallisuuden osaamiskeskuksen oSa:n määritysten mukaisesti. Säännölliset tuotantotarkastukset ja perusteellinen tuotevalvonta takaavat osaltaan kaikkien tuotteiden korkean turvallisuustason. Tämä koskee DN 600 U Supra -liitosleikkuria siinä missä muitakin Klingsporin valikoimaan kuuluvia hiomalaikkoja. Käyttäjä hyötyy huomattavasti suuremmasta käyttöturvallisuudesta päivittäisessä työssään.

Timanttityökaluluokka Supra

600-tuotesarjaan kuuluu ammattityökaluja vaativiin tehtäviin. Samalla DN 600 U Supra -liitosleikkurille on ominaista erinomainen hinta-laatusuhde. Supra-suorituskykyluokan tuotteet ovat ihanteellinen yhdistelmä korkeaa suorituskykyä ja kilpailukykyistä hintaa. Tämä on Klingsporin timanttityökaluihinsa panostaman jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön ansiota.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.