DT 300 F Extra Suuret timanttikatkaisulaikat käyttökohteet Kaakelit, Laatat

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön
Ominaisuudet
Luokka Extra
Segmentointi Suljettu reuna
Muoto Sintrattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Kaakelit
Laatat
Käyttöalueet
Laatoittajat
Puutarha- ja maisemarakentaminen

Klingspor DT 300 F Extra - suuri timanttikatkaisulaikka laattojen leikkaamiseen

Timanttikatkaisulaikalla** DT 300 F Extra voidaan leikata

  • laattoja ja
  • laattoja

pöytäsahalla runsaasti haluttuun muotoon. Suljetun reunan ansiosta vakiotyökalu takaa katkeamattomat ja puhtaat leikkausreunat. Lisäksi sille on ominaista hyvä hinta-laatusuhde. Se toimitetaan supistusrenkaan kanssa. Sen avulla 30 millimetrin reikä voidaan pienentää halkaisijaltaan 25,4 millimetriin. suurta leikkuukiekkoa DT 300 F Extra voidaan näin ollen käyttää pöytäsahoissa, joissa on erilaiset kiinnitykset. Kuten kaikki muutkin Klingsporin timanttituotteet, se on hyväksytty koneisiin, joiden maksimiteho on 20 kW

Extra-tuotesarja - erinomaisia työkaluja sopivaan hintaan

Klingsporin Iso timanttikatkaisulaikka DT 300 F Extra kuuluu Extra-suoritusluokkaan. Tähän luokkaan kuuluvat 300-malliston tuotteet, joita yritys tarjoaa erityisen edulliseen hintaan. Extra-sarjan tuotteet mahdollistavat ammattimaiset tulokset, mutta niitä ei ole suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Siksi ne ovat ensisijaisesti oikea valinta tee-se-itse-harrastajille ja ammattilaisille, jotka leikkaavat satunnaisesti laattoja, kaakeleita ja vastaavia materiaaleja. Päivittäiseen käyttöön sopivat paremmin Supra- ja Special-tuotesarjojen katkaisulaikat.

Klingsporin timanttityökalut - testattu tiukkojen oSa-määritysten mukaisesti

Klingspor-yritykselle on tärkeää sen tuotteiden turvallisuus. Sen lisäksi, että yritys noudattaa eurooppalaisia turvallisuusnormeja, se testaa timanttityökalunsa hiomatyökalujen turvallisuusjärjestön Organisation for the Safety of Abrasive Tools e.V.:n, lyhyesti oSa:n, ohjeiden mukaisesti. Timanttikatkaisulaikka suurella halkaisijalla DT 300 F Extra laatoille, kaakeleille ja muille seinä- ja lattiapäällysteille on siksi oikeutettu kantamaan oSa-tavaramerkkiä, joka on merkki erityisen laadukkaista ja turvallisista tuotteista.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.