DT 300 U Extra Timanttikatkaisulaikat kulmahiomakoneisiin käyttökohteet Työmaamateriaalit, Betoni

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön
Ominaisuudet
Luokka Extra
Segmentointi vakio
Muoto Sintrattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Työmaamateriaalit
Betoni
Käyttöalueet
Kuivarakentaminen
Lämmitys, putkiasennukset
Maanpäälliset rakennustyöt
Puutarha- ja maisemarakentaminen

Klingsporin timanttikatkaisulaikka DT 300 U Extra

Timanttikatkaisulaikka DT 300 U Extra on monipuolinen laatutuote, joka tarjoaa parhaan leikkuutehon monenlaisille rakennustyömaan materiaaleille. Näitä ovat

  • betoni,
  • kivi,
  • kattotiilet ja
  • luonnonkivi.

Laajojen käyttökohteidensa ansiosta katkaisulaikka soveltuu mm. rakennus- ja maarakentamiseen sekä tienrakennukseen. Mutta Klingsporin tuote soveltuu erinomaisesti myös puutarha- ja maisemanhoidossa, rakennuspihoilla ja muissa ammattimaisissa ammateissa.

Tehokasta Klingspor-laatua ammattilaisille ja tee-se-itse-rakentajille

DT 300 U -laikka kuuluu Extra-teholuokkaan. Tämä tarkoittaa, että se täyttää korkeat, ammattilaisten vaatimukset lyömättömällä hinta-laatusuhteella. Ammattilaisten lisäksi myös harrastajakäsityöläiset nauttivat tuotteesta, sillä se takaa tasaisen laadun.

Hyvä leikkuuteho vakiohammastuksen ansiosta

Klingsporin vakiohammastus on osoittanut toimivuutensa Timanttikatkaisulaikoissa. Segmenttien sijoittelu takaa hyvän syöttönopeuden ja optimaalisen leikkuutehon sekä erittäin pitkän käyttöiän. Tämä tulee esille erityisesti erilaisten rakennustyömaamateriaalien, mutta myös muiden mineraalimateriaalien, kuten luonnonkiven, graniitin tai liuskekiven, käsittelyssä. Laikan runko on sovitettu täydellisesti katkaisulaikan segmentteihin - näin taataan maksimaalinen suorituskyky koko käyttöiän ajan.

Maksimaalinen turvallisuus testatun laadun avulla

Kaikki Klingsporin tuotteet täyttävät uusimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Yrityksen vuosien tutkimus- ja kehitystyö on auttanut Klingsporia saavuttamaan timanttityökaluillaan merkittävän suorituskyvyn kasvun. Sekä harrastajat että ammattilaiset luottavat Klingsporin työkalujen korkeaan laatuun.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.