DT 310 UT Extra Timanttikatkaisulaikat kulmahiomakoneisiin käyttökohteet Työmaamateriaalit, Betoni, Kattotiili

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön Turbo-segmentti
Ominaisuudet
Luokka Extra
Segmentointi Turbo, suljettu
Muoto Sintrattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Työmaamateriaalit
Betoni
Kattotiili
Käyttöalueet
Kattoasentajat
Maanpäälliset rakennustyöt
Rakennusyrittäjät

Timanttikatkaisulaikka DT 310 UT Extra - Monitoimikiekko rakennustyömaalle

Klingsporin Timanttinen leikkuulaikka DT 310 UT Extra sopii rakennustyömaalla tehtäviin töihin ja tarjoaa hyvän leikkuutehon hyvällä hinta-laatusuhteella. Laadukas leikkuulaikka leikkaa

  • rakennustyömaan materiaaleja,
  • betonia ja
  • kattotiiliä luotettavasti ja tarkasti.

Extra-suorituskykyluokan timanttityökalu soveltuu erityisen hyvin kattotyömaille ja sitä voidaan käyttää joustavasti monenlaisten materiaalien leikkaamiseen.

Turbohammastus puhtaisiin särmiin

Kulmahiomakoneiden timanttileikkuukiekko on varustettu turbohammastuksella, joka takaa tasaisen leikkuun työskentelyssä ja luotettavasti puhtaat leikkuureunat. Timanttikatkaisulaikan reuna on suljettu ja siksi ihanteellinen savi- ja kattotiilien leikkaamiseen. Kuten kaikki Extra-tuotesarjan työkalut, myös DT 310 UT Extra -katkaisulaikka tarjoaa merkkilaatua edulliseen hintaan. Se sopii käyttäjille, jotka arvostavat ammattilaatua mutta eivät käytä työkalua jatkuvassa käytössä. Klingsporin timanttityökalut on testattu oSa:n ja EN 13236 -ohjeiden tiukkojen vaatimusten mukaisesti ja ne takaavat korkean turvallisuustason käytön aikana.

Aggressiivisuus ja käyttöikä täydellisessä tasapainossa

Timanttikatkaisulaikalla DT 310 UT Extra on keskinkertainen aggressiivisuus ja hyvä käyttöikä. Tämä tekee sen käytöstä taloudellista, varsinkin jos sitä käytetään sallitulla nopeusalueella. Tämä vaihtelee halkaisijan mukaan ja pienenee katkaisukiekon koon myötä. Kaikki tärkeät tiedot oikeasta käyttökohteesta, suurimmasta työnopeudesta, pyörimissuunnasta, suurimmasta sallitusta nopeudesta tai tuotesarjasta löytyvät suoraan Timanttilaikasta DT 310 UT Extra.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.