DT 350 A Extra Suuret timanttikatkaisulaikat käyttökohteet Asfaltti, Hiekkakivi

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön Vinosuojasegmentti yksityiskohtainen näkymä Vinosuojasegmentti Ei alileikkausvaikutusta laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Extra
Segmentointi Väljä hammastus
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Asfaltti
Hiekkakivi
Käyttöalueet
Maanalainen rakentaminen
Putkirakentaminen
Rakennustyömaat
Tierakentaminen

Timanttikatkaisulaikka DT 350 A Extra - Suuret timanttilaikat koviin vaatimuksiin

Asfaltille, hiekkakivelle ja muille koville materiaaleille on kehitetty timanttiterä DT 350 A Extra. Sille on ominaista

  • aggressiivinen leikkuu,
  • pitkä käyttöikä,
  • korkea suorituskyky ja
  • erinomainen hinta-laatusuhde . Erikoisominaisuuksiensa ansiosta se soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi bensiinileikkurissa ja lattialeikkurissa 10 kW ja vastaavissa työkaluissa. DT 350 A Extra -leikkuulaikassa on suojasegmentit, jotka suojaavat laikan runkoa optimaalisesti ja estävät alileikkauksen.

Timanttinen leikkuulaikka suurilla halkaisijoilla

Klingspor tarjoaa Timanttikatkaisulaikkaa DT 350 A Extra suurena leikkuulaikkana eri halkaisijoilla. Katkaisulaikan koon ansiosta asfaltin, hiekkakiven, kevytbetonin ja muiden kovien materiaalien työstö sujuu nopeasti ja tehokkaasti myös suurilla materiaalipaksuuksilla. Kun käytät halkaisijaltaan erilaisia katkaisulaikkoja, huomioi, että suurempia katkaisulaikkoja käytettäessä sallitaan vain alhaisemmat nopeudet. Tästä syystä suurinta sallittua nopeutta on aina noudatettava. Se on merkitty leikkuulaikan keskellä olevaan tarraan. Täältä löydät myös lisätietoja suurimmasta sallitusta pyörimisnopeudesta, materiaaleista, joille katkaisulaikka soveltuu, ja paljon muuta.

Timanttinen katkaisulaikka ei kestä loputtomiin

Työturvallisuuden varmistamiseksi hiomatyökaluja käsiteltäessä vaaditaan silmämääräinen tarkastus ennen kutakin katkaisulaikan käyttöä. Tämä on ainoa tapa sulkea pois mahdollisuus käyttää jo vaurioitunutta työkalua. Timanttilaikka, jossa on halkeamia tai murtumia, aiheuttaa suuren onnettomuusriskin. Siksi myös katkaisulaikkojen oikeaoppinen varastointi edistää osaltaan käyttäjän turvallisuutta.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.