DT 350 AB Extra CEVOLUTION Suuret timanttikatkaisulaikat käyttökohteet Asfaltti, Betoni

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön Vinosuojasegmentti yksityiskohtainen näkymä Vinosuojasegmentti Ei alileikkausvaikutusta 12 mm Segmenttikorkeus laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Extra
Segmentointi Väljä hammastus
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Asfaltti
Betoni
Käyttöalueet
Maanalainen rakentaminen
Putkirakentaminen
Puutarha- ja maisemarakentaminen
Rakennustyömaat
Tierakentaminen

Timanttikatkaisulaikka DT 350 AB Extra CEVOLUTION monille käyttöalueille Timanttikatkaisulaikka DT 350 AB Extra CEVOLUTION vakuuttaa leikattaessa asfalttia ja betonia . Keraamisen rakeen käyttö hiomasegmentissä pidentää tuotteen merkittävästi.

DT 350 AB Extra CEVOLUTION tunnetaan monista käyttömahdollisuuksistaan. Yhdistelmätuote koostuu

  • laserhitsatuista lohkosegmenteistä,
  • turbosegmenteistä
  • vinosuojasegmenteistä ja soveltuu siksi asfaltin, betonin ja muiden rakennusmateriaalien korjaukseen. Luotettavaa timanttikatkaisulaikkaa voidaan käyttää bensiinikäyttöisissä katkaisuleikkureissa ja saumaleikkureissa 10 kW tehoon asti sekä muissa vastaavissa koneissa.

Keraaminen rae timanttikatkaisulaikassa?

Kuulostaa aluksi epätavalliselta, mutta Klingsporin kehittäjät voivat tarjota asiakkaille paremman käyttöiän ja siten pidemmän käyttöajan. Keraamisella rakeella on erityiset fysikaaliset ominaisuudet, esimerkiksi suuri kovuus ja hyvä sitominen, joten sen käyttö seoksessa lisää vakauttaa ja vähentää kulumista abrasiivisissa materiaaleissa, esimerkiksi asfaltissa. Samalla se tukee timanttien leikkuuvaikutusta. DT 350 AB saa ensimmäisenä timanttikatkaisulaikkana pidetyn CEVOLUTION sinetin. CEVOLUTION on, samoin kuin Klingspor-valikoiman muiden hiomavälineiden kohdalla, selvästi tuntuvan tuoteparannuksen tunnus. CEVOLUTION-logossa merkityissä tuotteissa käytetään keraamista hiomaraetta, ja ne optimoitu käyttötarkoitukseensa. Laatuluokan ”Extra” katkaisulaikan tunnettuja ominaisuuksia ovat aggressiivinen hioma- ja katkaisukäyttäytyminen sekä pitkä käyttöikä. Se varmistaa optimaaliset työtulokset koko käyttöiän ajan. Tämän laatuluokan katkaisulaikka on oikea valinta ammattimaisiin katkaisutöihin, joita ei tehdä jatkuvasti.

Timanttikatkaisulaikan laajat käyttömahdollisuudet

Asfaltin, betonin ja vastaavien rakennusmateriaalien käsittelyyn soveltua timanttikatkaisulaikka DT 350 AB Extra CEVOLUTION tarjoaa laajat käyttömahdollisuudet tienrakennuksessa, maa- ja vesirakennuksessa sekä rautakaupoissa. Se on kehitetty erityisesti asfaltille ja betonille.

Työturvallisuus– tärkeä seikka käytettäessä katkaisulaikkoja

Tapaturman vaara ei pidä aliarvioida varsinkin työskenneltäessä hioma- ja katkaisukoneilla, ja siksi on tärkeää huomioida timanttikatkaisulaikan oikea käyttö. Kaikki tärkeät tiedot – suurin sallittu kierrosluku, suurin sallittu työnopeus ja käyttöalue – on merkitty katkaisulaikkojen etikettiin. Jokaisen katkaisulaikan kunto tulee tarkastaa ennen käyttöä. Vain ehjät ja oikein varastoidut katkaisulaikat tarjoavat tarvittavan työturvallisuuden.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.