DT 350 U Extra Timanttikatkaisulaikat kulmahiomakoneisiin käyttökohteet Työmaamateriaalit, Betoni

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Extra
Segmentointi vakio
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Työmaamateriaalit
Betoni
Käyttöalueet
Kuivarakentaminen
Lämmitys, putkiasennukset
Maanpäälliset rakennustyöt
Puutarha- ja maisemarakentaminen
Rakennusyrittäjät

Timanttikatkaisulaikka DT 350 U Extra rakennustyömaan materiaaleille

Timanttikatkaisulaikka DT 350 U Extra on suunniteltu

  • rakennustyömaan materiaalien ja
  • betonin

työstämiseen. Tämän tuotteen painopiste on rakennustyömaamateriaaleissa, jotka asettavat korkeat vaatimukset timanttikatkaisulaikan suorituskyvylle - laikka on varustettu laserhitsatuilla vakiosegmenteillä . Käyttäjä hyötyy vähäisestä tärinästä ja nopeasta leikkauksesta, ja laikan käyttöikä on erinomainen. Käytetyn standardihammastuksen ansiosta laikka saavuttaa hyvän leikkuunopeuden ja hyvän käsiteltävyyden kaikenlaisissa olosuhteissa. Kuten kaikkien Extra-suorituskykyluokan tuotteiden kohdalla, asiakas hyötyy myös tässä tapauksessa optimaalisesta hinta-laatusuhteesta. 300-tuotesarja on siten suunnattu ostajille, jotka asettavat leikkaustyökaluilleen ammattimaisia vaatimuksia, mutta eivät tarvitse laikkaa päivittäin.

Timanttikatkaisulaikka DT 350 U Extra eri versioina

Klingspor tarjoaa Timanttikatkaisulaikkaa DT 350 U Extra jokaiseen työtehtävään sopivina versioina. Laikat soveltuvat puutarha- ja maisemointitöihin, pihojen rakentamiseen ja moniin muihin käyttökohteisiin. Niitä voidaan käyttää joustavasti erilaisissa koneissa, kuten kulmahiomakoneissa tai lattiasahoissa, joiden teho on jopa 20 kW. Tuotetta on saatavana eri halkaisijoilla. Laikkoja käytettäessä on noudatettava kulloinkin sallittua enimmäisnopeutta.

Timanttikatkaisulaikka korkealla turvallisuustasolla

OSa:n perustajajäsenenä Klingspor kiinnittää erityistä huomiota kaikkien tuotteidensa korkeaan turvallisuustasoon. oSa on hiomatuotteiden turvallisuuden osaamiskeskus. Kaikille tuotteille tehdään perusteelliset testit optimaalisen toimivuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi. Lisäksi katkaisulaikat ovat EN 13236 -turvallisuusstandardin mukaisia. Myös Timanttikatkaisulaikka DT 350 U Extra kuuluu tähän ryhmään. Parantaakseen jatkuvasti timanttityökalujen turvallisuutta ja suorituskykyä Klingspor panostaa tutkimus- ja kehitystyöhön. Tämä mahdollistaa jatkuvan suorituskyvyn parantamisen, josta ammattikäyttäjä hyötyy yhtä paljon kuin tee-se-itse-käyttäjä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.