DT 350 U Extra Suuret timanttikatkaisulaikat käyttökohteet Työmaamateriaalit, Betoni

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Extra
Segmentointi vakio
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Työmaamateriaalit
Betoni
Käyttöalueet
Kiveysyritykset
Laatoittajat
Maanpäälliset rakennustyöt
Puutarha- ja maisemarakentaminen
Rakennusyrittäjät

Suuri timanttikatkaisulaikka DT 350 U Extra puutarhanhoitoon, maisemointiin ja rakennustyömaille

Puutarhanhoitoon, maisemointiin ja rakennustyömaille Suuri timanttikatkaisulaikka DT 350 U Extra on ihanteellinen valinta rakennustyömaan materiaalien** ja betonin leikkaamiseen. Yleiskäyttöisellä tuotteella on useita etuja:

  • laserhitsatut vakiosegmentit
  • alhainen tärinä ja nopea leikkaus
  • erittäin hyvä käyttöikä
  • optimaalinen hinta-laatusuhde

Timanttikatkaisulaikka soveltuu erityisesti puutarha- ja maisemanhoidossa, rakennuspihoilla ja vaativalla DIY-sektorilla ammattimaisiin töihin.

Vakiohammastus ja hyvä leikkauskäyttäytyminen

Klingsporin vakiohammastuksen, johdosta laserhitsatut vakiosegmentit antavat DT 350 U laikalle hyvän syöttönopeudet ja optimaallisen leikkauskäyttäytymisen. Suurta timanttikatkaisulaikkaa on saatavana eri halkaisijoilla ja vastaavilla segmenttien leveyksillä. Segmentoitu reuna soveltuu erityisen hyvin hioville materiaaleille, kuten betonille tai asfaltille ja muille rakennustyömaamateriaaleille, joita on leikattava erityisesti puutarhan- ja maisemanhoidossa tai rakennustyömaalla. Työkalu tarjoaa korkean aggressiivisuuden ja pitkän käyttöiän, joten se soveltuu erinomaisesti taloudelliseen käyttöön. Pitkän käyttöiän, tarkan työskentelyn ja turvallisen käytön varmistamiseksi on noudatettava suurinta sallittua nopeutta. Nämä ja muut työkalua koskevat tiedot löytyvät timanttikatkaisulaikasta.

Suuri Extra-sarjan timanttikatkaisulaikka

Jotta jokaiseen tarpeeseen löytyy oikea työkalu, Klingspor tarjoaa timanttityökaluja kolmessa eri suorituskykyluokassa. Extra-suorituskykyluokka tarjoaa merkkilaatua hyvällä hinta-laatusuhteella. Extra on ihanteellinen valinta käyttäjille, jotka asettavat työkalulle ammattimaisia vaatimuksia, mutta eivät tarvitse laikkaa päivittäin. Kuten kaikki sarjan tuotteet, myös DT 350 U Extra laikat on testattu tiukkojen kriteerien mukaisesti ja ne täyttävät oSa:n ja DIN EN 13236:n turvallisuusvaatimukset. Tämä takaa käyttäjälle korkean turvallisuustason käytön aikana.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.