DT 600 F Supra Suuret timanttikatkaisulaikat käyttökohteet Hieno kivitavara, Laatat, Uuninkaakelit, lasitetut

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön
Ominaisuudet
Luokka Supra
Segmentointi Suljettu reuna
Muoto Sintrattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Hieno kivitavara
Laatat
Uuninkaakelit, lasitetut
Käyttöalueet
Laatoittajat
Puutarha- ja maisemarakentaminen

Suuri timanttikatkaisulaikka DT 600 F Supra - ammattilaiskiekko hienoille kivitavaroille ja uunilaatoille

Klingsporin 600 Supra -tuotesarjan timanttityökalut ovat tehokkaita työkaluja ammattilaisille ja sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Suuri timanttikatkaisulaikka DT 600 F Supra on ihanteellinen ammattimaiseen ja tarkkaan

  • hienon kivitavaran,
  • kaakeleiden ja
  • lasitettujen liesikaakeleiden leikkaamiseen.

Suljettu reuna takaa sileät ja katkeamattomat reunat siistiä asennusta varten. Jokaisen katkaisulaikan mukana toimitetaan 30-24 mm:n pienennysrengas, jota voidaan käyttää erilaisissa koneissa.

Kaakeleiden puhdas leikkaus

Puhdas reuna on välttämätön hienojen kivitavaroiden ja lasitettujen uunikaakeleiden leikkaamisessa, jotta ne näyttäisivät virheettömiltä asennettaessa. Suuren timanttisen leikkuukiekon DT 600 F Supra suljettu reuna mahdollistaa tarkan työskentelyn** - reunaleikkaukset tehdään siististi ja täsmälleen mittojen mukaan. Laikka soveltuu sekä märkä- että kuivaleikkaukseen. Timanttisen leikkuukiekon reuna ja runko on sovitettu optimaalisesti toisiinsa Klingsporin oman tuotannon ansiosta. Lisäksi korkea aggressiivisuus ja käyttöikä takaavat pitkän käyttöiän vakuuttavalla hinta-laatusuhteella. Näin ollen katkaisukiekko soveltuu erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Räätälöityä työtä varten on valittavissa eri kokoja. Kaikki tärkeät työkalutiedot, kuten tuotesarja, käyttöalue (Klingsporin värikoodijärjestelmä), turvallisuusstandardit, mitat (tuumina ja millimetreinä), suurin sallittu kierrosnopeus ja pyörimissuunta, on merkitty itse katkaisulaikkaan.

Testattua laatua Klingsporilta

suuri katkaisulaikka DT 600 F Supra on testattu DIN EN 13236:n ja oSa:n ohjeiden mukaisesti. Näin varmistetaan korkeat vaatimukset käyttäjäturvallisuuden osalta. Tiukkoihin testauskriteereihin kuuluvat valmistajien vapaaehtoinen sitoutuminen, säännöllinen testaus, sertifioitu laadunhallinta ja dokumentointi sekä riippumattomat tuotetestaukset, riippumattomien ulkopuolisten arvioijien suorittamat turvallisuusauditoinnit, säännölliset tuotantotarkastukset, tuotevalvonta ja jokaisen yksittäisen tuotteen jäljitettävyys.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.