DT 600 U Supra Timanttikatkaisulaikat kulmahiomakoneisiin käyttökohteet Työmaamateriaalit, Betoni, Vanha betoni, raudoitettu, Kalkkihiekkakivi

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Supra
Segmentointi Lyhyt hammas
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Työmaamateriaalit
Betoni
Vanha betoni, raudoitettu
Kalkkihiekkakivi
Käyttöalueet
Kuivarakentaminen
Luonnonkiviyritykset
Lämmitys, putkiasennukset
Maanpäälliset rakennustyöt
Puutarha- ja maisemarakentaminen
Rakennustyömaat
Rakennusyrittäjät
Sähköasentajat, Sähköasennus

DT 600 U Supra monipuoliseen käyttöön

Timanttikatkaisulaikka DT 600 U Supra on monipuolinen Klingspor-tuote, joka takaa parhaan leikkuutehon erilaisille rakennustyömaan materiaaleille. Näitä ovat mm.

  • betoni,
  • vanha betoni,
  • kalkkihiekkatiili.

Tehokasta Klingspor-laatua ammattilaisille ja harrastelijoille

The DT 600 U kuuluu Klingspor Supra -suorituskykyluokkaan. Tämä tarkoittaa, että se täyttää korkeimmat ammattilaisvaatimukset erinomaisella hinta-laatusuhteella. Supra-suorituskykyluokan Klingspor-tuotteet ovat myös luotettavia työkaluja, jotka tuottavat parhaita tuloksia myös päivittäisessä käytössä

Parhaat varusteet eri käyttökohteisiin

Johtuen rakennustyömaan materiaalien moninaisista käyttökohteista, leikkuulaikka soveltuu puutarha- ja maisemanhoidossa, rakennuspihoilla sekä rakennus-, maa- ja tierakentamisessa. Mutta myös muut ammatit hyötyvät tästä laatutuotteesta. Lisäksi amatöörit ja harrastajakäsityöläiset käyttävät katkaisulaikkaa mielellään.

Puhtaat leikkuureunat lyhyen hammastuksen ansiosta

Erikoislaatuinen Klingsporin lyhyt hammastus on aina osoittautunut hyväksi Timanttikatkaisulaikan. Segmenttien sijoittelu takaa sekä erinomaisen leikkuutehon että puhtaat leikkuureunat leikkausprosesseissa. Tämä pätee erilaisiin rakennustyömaan materiaaleihin, mutta myös muihin mineraalimateriaaleihin, kuten luonnonkiveen tai kalkkihiekkatiileen. Segmenttijako on sovitettu täydellisesti Timanttikatkaisulaikan runkoon. Tämä takaa tasaisen suorituskyvyn ilman laadun heikkenemistä ja pitkän käyttöiän.

Korkein laatu ja testattu turvallisuus

Kaikki Klingsporin tuotteet täyttävät korkeimmat turvallisuus- ja laatuvaatimukset. Jokaisesta katkaisulaikasta käyttäjä löytää kaikki tärkeät tiedot työkalusta. Näihin kuuluvat myös tiedot oSa- ja euro-turvallisuusstandardista, joiden määräysten mukaan Klingspor valmistaa. Klingsporin jatkuva tutkimus- ja kehitystyö on osaltaan parantanut timanttityökalujen laatua merkittävästi.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.