DT 612 AB Supra Suuret timanttikatkaisulaikat käyttökohteet Asfaltti, Betoni

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön Levennetty suojasegmentti, yksityiskohtainen näkymä Ei alileikkausvaikutusta Levennetty suojasegmentti laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Supra
Segmentointi Väljä hammastus
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Asfaltti
Betoni
Käyttöalueet
Maanalainen rakentaminen
Putkirakentaminen
Puutarha- ja maisemarakentaminen
Rakennustyömaat
Tierakentaminen

Suuri timanttikatkaisulaikka DT 612 AB Supra

suuri timanttikatkaisulaikka DT 612 AB Supra leikkaa helposti asfalttia, betonia ja muita kovia materiaaleja. Se on suunniteltu käytettäväksi koneissa, kuten liitosleikkurissa ja bensiinileikkurissa. Tämän tuotteen erityispiirre on ydinsuojasegmentit, jotka takaavat laikan rungon optimaalisen suojan myös suuressa kuormituksessa. Katkaisuterällä on myös muita tärkeitä ominaisuuksia, kuten

  • korkea aggressiivisuus,
  • pitkä käyttöikä ja
  • hyvä leikkuunopeus.

Ammattikäytössä suuri katkaisulaikka DT 612 AB Supra osaa vakuuttaa vaativimmankin käyttäjän. Klingspor tarjoaa tuotetta eri halkaisijoilla jokaiseen tarpeeseen. Eroja on myös reiän koossa ja segmentin leveydessä. Lisäksi on kiinnitettävä huomiota sallitun nopeuden noudattamiseen. Tämä takaa parhaan suorituskyvyn käytännössä ja korkeimman mahdollisen turvallisuuden.

Tuote, jossa korkea turvallisuustaso

Käyttäjä hyötyy korkeasta turvallisuustasosta suuren katkaisulaikan DT 612 AB Supra avulla. Klingspor on yksi oSa:n perustajajäsenistä, joka määrittelee hioma- ja katkaisulaikkojen turvallisuutta koskevat ohjeet. suuri katkaisulaikka DT 612 AB Supra on testattu perusteellisesti näiden ohjeiden mukaisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa käyttäjälle suurempaa käyttöturvallisuutta. Lisäksi timanttiset katkaisulaikat on valmistettu asiaa koskevan eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 13236 mukaisesti.

Paras suorituskyky päivittäiseen käyttöön

Supra-suorituskykyluokassa Klingspor tarjoaa suuri katkaisulaikka DT 612 AB, ammattikäyttöön tarkoitettu työkalun, jonka hinta-laatusuhde on erinomainen. Tuote on siten suunnattu ostajille, jotka etsivät luotettavasti toimivaa ja suorituskykyistä katkaisulaikkaa. Klingspor panostaa paljon tutkimus- ja kehitystyöhön, jotta se voi jatkuvasti parantaa tuotteidensa suorituskykyä, josta on hyötyä käyttäjille heidän päivittäisessä työssään.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita