DT 612 UT Supra Timanttikatkaisulaikat kulmahiomakoneisiin käyttökohteet Työmaamateriaalit, Betoni, Vanha betoni, raudoitettu, Kalkkihiekkakivi

Turbosegmentti
Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön Turbo-segmentti 12 mm Segmenttikorkeus laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Supra
Segmentointi Turbo
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Työmaamateriaalit
Betoni
Vanha betoni, raudoitettu
Kalkkihiekkakivi
Käyttöalueet
Kuivarakentaminen
Lämmitys, putkiasennukset
Maanpäälliset rakennustyöt
Puutarha- ja maisemarakentaminen
Rakennustyömaat
Rakennusyrittäjät
Sähköasentajat, Sähköasennus

Timanttikatkaisulaikka DT 612 UT Supra kulmahiomakoneisiin

Klingsporin Timanttinen katkaisulaikka DT 612 UT Supra on kehitetty erityisesti käytettäväksi kulmahiomakoneessa. Aggressiivisen leikkauksen ansiosta työkalu soveltuu

  • betonin,
  • vanhan betonin,
  • raudoitettujen rakennusmateriaalien,

kalkkihiekkatiilen

ja muiden rakennustyömaan materiaalien työstämiseen. Erityiset turbosegmentit takaavat korkeat leikkuunopeudet kovimpia materiaaleja työstettäessä. Samalla ne tukevat katkaisulaikan hyvää käyttöikää, jopa teräsbetonia leikattaessa. TiamanttilaikkaDT 612 UT Supra sarjan laikka Klingsporilta. Tälle laatusegmentille tyypillistä on erinomainen hinta-laatusuhde yhdistettynä luotettavaan ja tehokkaaseen laatuun. Tämä tekee katkaisulaikasta ihanteellisen lisävarusteen kulmahiomakoneeseen päivittäisessä käytössä. Katkaisulaikkaa on saatavana eri halkaisijoilla. Sitä käytettäessä on aina muistettava, että mitä suurempi on laikan koko, sitä pienempi on sallittu nopeus.

Korkeat turvallisuusstandardit takaavat kattavan työturvallisuuden

Hiontatyökaluilla työskenneltäessä paras mahdollinen työturvallisuus on ratkaiseva tekijä. Tästä syystä hiomakoneissa saa käyttää vain ehjiä katkaisulaikkoja. Ennen käyttöä on siis aina tarkistettava Timanttikatkaisulaikka mahdollisten vaurioiden varalta.

Korkeimmat laatustandardit oSa-testimerkillä

Klingspor on yksi Euroopan hiomatyökalujen turvallisuusjärjestön perustajajäsenistä. Sen jäsenet sitoutuvat vapaaehtoisesti noudattamaan erityisen korkeita laatu- ja turvallisuusohjeita, jotka ylittävät yleisesti sovellettavat standardit. Tuotteille on ominaista niiden korkea turvallisuusstandardi myös hiomatyökaluun kohdistuvissa äärimmäisissä lämpö- ja mekaanisissa rasituksissa. Tämän vuoksi Klingsporin hiomatyökaluilla on oSa-testimerkki.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.