DT 612 UT Supra Suuret timanttikatkaisulaikat käyttökohteet Betoni, Vanha betoni, raudoitettu, Työmaamateriaalit

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön 12 mm Segmenttikorkeus laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Supra
Segmentointi Turbo
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Betoni
Vanha betoni, raudoitettu
Työmaamateriaalit
Käyttöalueet
Kiveysyritykset
Maanpäälliset rakennustyöt
Puutarha- ja maisemarakentaminen
Rakennustyömaat
Rakennusyrittäjät

Suuri timanttikatkaisulaikka DT 612 UT Supra

Supra-laatuluokassa käyttäjä löytää ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja, jotka ovat tehokkaita ja luotettavia jokapäiväiseen käyttöön. DT 612 UT -Suuren timanttikatkaisulaikan erinomainen hinta-laatusuhde tekee siitä mielenkiintoisen talon- ja maanrakennuksessa, putkimiehille ja sähköasentajille sekä puutarha- ja maisemanhoidossa sekä rakennuspihoilla. Korkean aggressiivisuutensa ansiosta laikka tarjoaa pitkän käyttöiän. Se on optimoitu käytettäväksi pöytä-, moottori- ja lattiasahoissa

  • rakennustyömaan materiaalien,
  • betonin,
  • vanhan teräsbetonin ja
  • kalkkihiekkatiilen leikkaamiseen. 12 mm:n turbosegmentit mahdollistavat erittäin suuren leikkausnopeuden kovilla materiaaleilla.

DT 612 UT Supra -timanttileikkuukiekon muita laatuominaisuuksia

Turbosegmentit johtavat puhtaisiin leikkausreunoihin ja tasaiseen leikkuuseen. Tämä tekee rakennustyömaan materiaalien työstöstä paljon miellyttävämpää käyttäjälle. Koska timanttiset leikkuukiekot valmistetaan Klingsporin omassa tuotantolaitoksessa, taataan rungon ja turbosegmenttien optimaalinen yhteensopivuus. Näin voidaan taata laikan maksimaalinen suorituskyky kulloisessakin sovelluksessa. Turvallisuus on erityisen tärkeää timanttileikkuukiekkojen kanssa työskenneltäessä. Siksi Klingspor testaa säännöllisesti kaikki leikkuukiekot oSa:n ohjeiden mukaisesti. Klingspor takaa myös, että Suuri timanttikatkaisulaikat täyttävät eurooppalaisen standardin EN 13236 vaatimukset.

Tärkeitä tietoja suurista timanttikatkaisulaikoista

Käyttäjä löytää suurien timanttikatkaisulaikkojen etupuolelta tärkeitä tietoja timanttileikkuukiekoilla työskentelystä. Reiän ympärille sijoitettu kolmionmuotoinen etiketti on hyvin huomiota herättävä. Se sisältää muun muassa värikoodin. Tämä osoittaa, mille materiaaleille katkaisukiekko soveltuu. Tässä tapauksessa se on valkoinen yleiskäyttöön. Tämän etiketin kärjen yläpuolella on nuoli, joka osoittaa timanttiteräisen katkaisukiekon oikean kulkusuunnan. Käyttäjä voi käyttää tätä ohjeena kiinnittäessään kiekkoa kulmahiomakoneeseen. Etiketin keskellä oleva värillinen palkki sisältää turvallisuuteen liittyvät tiedot suurimmasta työskentelynopeudesta ja suurimmasta sallitusta nopeudesta.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.