DT 900 B Special Timanttikatkaisulaikat kulmahiomakoneisiin käyttökohteet Vanha betoni, raudoitettu, Betoni

Betoni, raudoitettu
Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön 12 mm Segmenttikorkeus laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Special
Segmentointi vakio
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Vanha betoni, raudoitettu
Betoni
Kalkkihiekkakivi
Työmaamateriaalit
Käyttöalueet
Betonitehtaat
Maanpäälliset rakennustyöt
Puutarha- ja maisemarakentaminen

Timanttikatkaisulaikka DT 900 B Special - Ammattityökalut kulmahiomakoneisiin

Klingsporin Timanttikatkaisulaikalla DT 900 B Special voidaan leikata luotettavasti vaikeitakin materiaaleja. Laikka on suunniteltu käytettäväksi kulmahiomakoneessa ja se säväyttää

  • ensiluokkaisella leikkauskäyttäytymisellä,
  • suurella leikkausnopeudella ja
  • erittäin pitkällä käyttöiällä.

Timanttikatkaisulaikalla DT 900 B Special voidaan leikata luotettavasti ja turvallisesti raudoitettua betonia, betonia sekä kalkkihiekkatiiltä ja monia muita rakennustyömaan materiaaleja. Tämä tekee timanttityökalusta tärkeän osan työmaakalustoa ja mielenkiintoisen monille ammattialoille.

Titaanipäällysteiset timantit

Timanttikatkaisulaikan DT 900 B Special ensiluokkainen leikkauskäyttäytyminen johtuu muun muassa turbosegmenttien titaanipäällysteisten timanttien käytöstä. Tämän ansiosta saavutetaan suuri leikkausnopeus jopa raudoitetun betonin leikkaamisessa - tuloksena on tehokas ja tuloksellinen työ. Timanttikatkaisulaikka on erityisen taloudellinen käyttää pitkän käyttöikänsä ansiosta - kuten kaikki Klingsporin 900-tuotesarjan työkalut - ja soveltuu optimaalisesti käytettäväksi myös kovimmissa olosuhteissa. Erilaisten kiekkokokojen valikoiman ansiosta jokaiseen sovellukseen voidaan valita ihanteellinen työkalu tarkkoja leikkauksia varten. Timanttikatkaisulaikka soveltuu käytettäväksi purku- ja saneeraustöissä sekä läpivientien ja aukkojen tekemiseen raudoitettuun ja raudoittamattomaan betoniin tai kalkkihiekkatiilielementteihin.

Työskentely turvallisesti Klingsporin timanttityökaluilla

Voidakseen tarjota käyttäjille korkeimman mahdollisen luotettavuuden ja turvallisuuden Klingspor valmistaa Timanttikatkaisulaikan DT 900 B Specialin itse. Tämä mahdollistaa suorituskyvyn optimoinnin jatkuvan jatkokehityksen, rungon ja segmenttien täydellisen yhteensovittamisen sekä DIN EN 13236:n ja oSa:n mukaisten testaus- ja valmistusmääräysten noudattamisen avulla. suojattu tavaramerkki myönnetään vain työkaluille, jotka täyttävät vapaaehtoisen järjestön tiukat vaatimukset. Sertifioidut tuotteet tarjoavat käyttäjälle korkeatasoisen käyttöturvallisuuden.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.