DT 900 FL Special Suuret timanttikatkaisulaikat käyttökohteet Seinälaatat, Lattialaatat, Posliini, Keramiikka, Marmori, Hieno kivitavara

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön
Ominaisuudet
Luokka Special
Segmentointi Suljettu, laserurat
Muoto Sintrattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Seinälaatat
Lattialaatat
Posliini
Keramiikka
Marmori
Hieno kivitavara
Käyttöalueet
Laatoittajat
Luonnonkiviyritykset
Puutarha- ja maisemarakentaminen

Suurin tarkkuus suurella timanttileikkuukiekolla DT 900 FL Special

suuri timanttileikkuukiekko DT 900 FL Special on Klingsporin suorituskykyinen tuote. Katkaisukiekko vakuuttaa laajalla käyttöalueellaan. Siihen kuuluvat materiaalit, kuten

  • seinälaatat,
  • lattialaatat,
  • posliini,
  • keramiikka ja
  • marmori.

Jopa kovat laatat ja vastaavalla tavalla vastustuskykyiset materiaalit eivät ole ongelma suuritehoiselle työvälineelle.

Laaja käyttöalue ammattikäyttöön

Laajan käyttöalueensa lisäksi pöytäsahalla katkaisukiekko vakuuttaa korkealla aggressiivisuudellaan ja pitkällä käyttöiällä. Klingspor Special -suorituskykyluokan tuotteet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja, joilla on erinomainen leikkuuteho ja pitkä käyttöikä. Jopa kaikkein vaativimmissa sovelluksissa diamantti suurteräksinen katkaisukiekko täyttää kaikki vaatimukset. Päivittäisessä käytössä DT 900 FL Specialille on ominaista luotettavuus ja tasainen laatu.

Luotettava ja tehokas - DT 900 FL Special

DT 900 FL Specialin hampaissa on suljettu reuna, jossa on laserurat. Tämä takaa puhtaat leikkausreunat ja tarkan työskentelyn myös vastustuskykyisten materiaalien, kuten kovien laattojen tai marmorin kanssa. Erityisesti ammattikäyttöön kaupallisille laatoittajille tai kipsilevyseppien asentajille tarkoitettu DT 900 FL Special on osa työmaan valikoimaa. Vuosien tutkimus- ja kehitystyön ansiosta Klingspor onnistuu aina tuomaan markkinoille innovatiivisia ja tehokkaita työkaluja - niin ammattitaitoisille käsityöläisille kuin harrastelijakäsityöläisillekin.

Testattua laatua turvalliseen työskentelyyn

Turvallisuus ja työterveys ja -turvallisuus ovat Klingsporin tärkeimpiä prioriteetteja. Kaikki työkalut täyttävät uusimmat oSa-direktiivit ja EU:n turvallisuusstandardit. Katkaisulaikan keskelle on painettu kaikki tärkeät tiedot työkalun käytöstä. Lisäksi värillinen rengas merkitsee diamondin suuren katkaisukiekon käyttöalueen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.