DT 900 U Special Timanttikatkaisulaikat kulmahiomakoneisiin käyttökohteet Työmaamateriaalit, Betoni, Vanha betoni, raudoitettu, Kalkkihiekkakivi

Turbosegmentti
Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön Turbo-segmentti 12 mm Segmenttikorkeus laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Special
Segmentointi Turbo
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Työmaamateriaalit
Betoni
Vanha betoni, raudoitettu
Kalkkihiekkakivi
Kova kiviaines
Käyttöalueet
Kuivarakentaminen
Lämmitys, putkiasennukset
Maanpäälliset rakennustyöt
Puutarha- ja maisemarakentaminen
Rakennustyömaat
Rakennusyrittäjät
Sähköasentajat, Sähköasennus

DT 900 U Special -timanttikatkaisulaikka - maksimaalinen kestävyys, korkein laatu

Klingsporin Timanttikatkaisulaikka DT900 U Special on aggressiivinen. Terävät titaanipäällysteiset timantit työskentelevät tinkimättömästi

  • rakennustyömaan materiaalien,
  • betonin,
  • vanhan betonin,
  • raudoitetun vanhan betonin,
  • kalkkihiekkatiilen ja
  • lähes minkä tahansa kovan kiven läpi.

Timanttikatkaisulaikka DT 900 U Special on suunniteltu suorituskyvyn äärirajoille ja erittäin korkeaan kestävyyteen. Se sopii 22,23 mm:n reiän ansiosta lähes kaikkiin tavanomaisiin kulmahiomakoneisiin. Jos reijän halkaisija on pienempi, DZ 100 RR -vähennysrengas auttaa kiinnityksessä.

Turbosegmentit: Erittäin suuri leikkuunopeus lähes kaikilla rakennustyömaan materiaaleilla

Erityiset turbosegmentit mahdollistavat erittäin suuren leikkuunopeuden lähes kaikilla kovilla materiaaleilla. Samalla terässä olevat syvennykset estävät tehokkaasti korkeiden lämpötilojen kehittymisen. Saadaan aikaan tarkkoja leikkauksia. Jopa erittäin hauraiden materiaalien tai vanhassa betonissa olevien teräspalkkien kanssa Timanttikatkaisulaikka DT 900 U Special leikkaa luotettavasti. Tuntikausien työskentely kulmahiomakoneella väsyttää usein. Timanttileikkauskiekko DT 900 U Special on täysin erilainen: erittäin korkean aggressiivisuutensa ansiosta sitä voidaan ohjata erittäin tarkasti ja helposti. Käyttäjä etenee työssä nopeasti ja saavuttaa huipputuloksia. Turvallisuuden osalta Timanttikatkaisulaikka DT 900 U Special ei tunne kompromisseja: Eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 13236 lisäksi se täyttää myös tiukat oSa-ohjeet.

Korkein laatu taattu: Klingsporin DT 900 U Special -timanttikatkaisulaikka

Timanttikatkaisulaikka DT 900 U Special kuuluu Klingsporin 900 Special -sarjaan. Tuotesarja tarkoittaa korkeinta laatua ja se on luotu jatkuvaan käyttöön kovimmissa olosuhteissa. Klingsporin asiantuntijat tarkistavat tämän jatkuvasti tuotantotarkastuksilla valmistusprosessin aikana. Sertifioiduista raaka-aineista valmiiseen katkaisulaikkaan: jokaisen vaiheen on täytettävä vaativat kriteerit. Valtavan pitkän käyttöiän varmistamiseksi Klingspor valmistaa yksinomaan itse: Näin Timanttikatkaisulaikka DT 900 U Special pitää aina sen, mitä Klingspor lupaa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.