DT 900 U Special Suuret timanttikatkaisulaikat käyttökohteet Työmaamateriaalit, Betoni, Vanha betoni, raudoitettu, Kalkkihiekkakivi, Graniitti

Yleistuote
Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Special
Segmentointi Tiivis/väljä hammastus
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Työmaamateriaalit
Betoni
Vanha betoni, raudoitettu
Kalkkihiekkakivi
Graniitti
Käyttöalueet
Kiveysyritykset
Luonnonkiviyritykset
Puutarha- ja maisemarakentaminen
Tiili-/klinkkeritehdas

DT 900 U Special -timanttikatkaisulaikka on yleispätevä

DT 900 U Special on tehokas terävä timanttileikkuukiekko, joka on aggressiivisuuden ja käyttöiän suhteen korkealaatuinen. Yleiskäyttöön soveltuva huipputehokas työkalu on kehitetty ammattikäyttöön, ja se leikkaa helposti erilaisia rakennustyömaan materiaaleja. Tällaisia ovat mm.

  • betoni,
  • raudoitettu vanha betoni,
  • kalkkihiekkatiili ja
  • graniitti.

Huipputehokas työkalu huippuluokkaa

Timanttikatkaisulaikka, jonka sallittu kierrosluku on 6400 kierrosta minuutissa ja jonka halkaisija on 300 mm, mahdollistaa erittäin suuren leikkausnopeuden ja takaa siten puhtaimmat leikkaukset. Tämä tarkoittaa, että jopa huokoiset tai pehmeämmät materiaalit voidaan leikata täydellisesti. Sitä käytetään pöytäsahassa. Riippumatta siitä, käytetäänkö sitä rakennus- tai maarakennustöissä, tai sahauksessa tai puutarhan- ja maisemanhoitotöissä, DT 900 U Special tarjoaa erittäin monipuoliset käyttömahdollisuudet ammattikäyttöön. Lisäksi kaikki Klingsporin tuotteet täyttävät uusimmat turvallisuusstandardit. Tässä tapauksessa ne ovat oSa:n ja DIN EN 13236:n tiukat turvallisuusvaatimukset.

Monipuolinen ja yleiskäyttöinen

Suurta katkaisulaikkaa on saatavana halkaisijoilla 300-500 mm. Klingsporin katkaisulaikat on varustettu selvästi näkyvillä merkinnöillä, joissa on tärkeitä tietoja, kuten käyttöalue, tuotesarja, enimmäisarvot tai turvallisuusohjeet. Klingsporin monivuotinen kehitys- ja tutkimustyö kuluu omassa timanttiteräisten katkaisukiekkojen tuotannossa

Erikoissuorituskykyluokka ammattikäyttöön

DT 900 U Timanttikatkaisulaikka on kehitetty erityisesti ammattikäyttöön teollisudessa tai rakennustyömaalla. Erikoissuorituskykyluokka tarkoittaa erinomaista leikkaustehoa ja käyttöikää. timanttikatkaisulaikan vakiohammastus takaa hyvän syöttönopeuden ja erinomaisen leikkauskäyttäytymisen. Katkaisulaikka täyttää kovimmissakin olosuhteissa korkeimmat vaatimukset. Tehokas ja luotettava - nämä ovat Klingsporin katkaisulaikan ominaisuudet.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.