DT 900 US Special Suuret timanttikatkaisulaikat käyttökohteet Vanha betoni, raudoitettu, Betoni, Työmaamateriaalit, Kalkkihiekkakivi, Graniitti

Pieni segmenttiväli
Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön Kerrosrakenteinen, hiljainen ydin laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Special
Segmentointi Tiivis hammastus
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Vanha betoni, raudoitettu
Betoni
Työmaamateriaalit
Kalkkihiekkakivi
Graniitti
Käyttöalueet
Kiveysyritykset
Luonnonkiviyritykset
Puutarha- ja maisemarakentaminen
Tiili-/klinkkeritehdas

Timanttikatkaisulaikka DT 900 US Special ammattimaiseen käyttöön

**Timanttikatkaisulaikka DT 900 US Special on suuri leikkuukiekko ammattikäyttöön. Luonteensa vuoksi se soveltuu erityisesti

  • vanhan betonin,
  • rakennustyömaan materiaalien,
  • betonin,
  • kalkkihiekkatiilen,
  • graniitin ja
  • raudoitettujen rakennusosien leikkaamiseen.

Tämä yleispätevä ja suorituskykyinen työkalu sopii suuren halkaisijansa ja suuren leikkausnopeutensa ansiosta erinomaisesti käytettäväksi paikallaan olevissa penkkileikkauskoneissa.

Timanttikatkaisulaikka, joissa on sandwich-vaimennettu ydin

Timanttinen leikkuulaikka DT 900 US Special on valmistettu erityisellä segmenttimuodostelmalla. Aggressiivisen leikkuu käyttäytymisensä ansiosta työkalu takaa pitkän työkalun käyttöiän, joka takaa puhtaan leikkauksen koko työstöajan. Toinen erikoisominaisuus on Sandwich Quiet Core. Tämä erikoisrakenne takaa melunvaimennetun työskentelyn. Näin katkaisulaikka edistää työturvallisuutta rakennustyömaan materiaalien työstön aikana ja vähentää samalla melusaastetta käyttöpaikan välittömässä läheisyydessä.

Työturvallisuus - tärkeä kriteeri katkaisulaikoilla työskenneltäessä

Timanttikatkaisulaikkaa on saatavana suorituskykyisenä työkaluna eri halkaisijoilla. Tämä mahdollistaa suurtenkin ja tilavien rakennustyömaan materiaalien käsittelyn penkkileikkurilla. Eri halkaisijoita käytettäessä on työturvallisuuden kannalta huomattava, että sallittu kierrosluku pienenee koon kasvaessa. Klingspor kiinnittää erityistä huomiota tuotteidensa laatuun, jotta voidaan varmistaa turvallisuus katkaisulaikoilla työskenneltäessä. Siksi Klingspor on oSa:n osaamiskeskuksen perustajajäsen. tämä on monien hiomatyökalujen valmistajien vapaaehtoinen yhdistys. Valmistajat sitoutuvat noudattamaan tiukkoja eurooppalaisia turvallisuusstandardeja ja niitä tiukempia laatuvaatimuksia. Klingsporin hiomatyökaluilla on siksi oSa-testimerkki.

Timanttinen leikkuukiekko DT 900 US Special - ammattilaisten työkalu

900-tuotesarja on tehokas työkalu ammattikäyttöön rakennustyömaan materiaalien ja kovan kiven käsittelyyn. Lisäksi Special-työkalusarjalle on ominaista pitkä käyttöikä ja erinomainen leikkausteho jatkuvassa käytössä. Työturvallisuuden lisäksi nämä työkalut tukevat myös työtehokkuutta korkealla tasolla.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita