DT 900 UT Special Timanttikatkaisulaikat kulmahiomakoneisiin käyttökohteet Betoni, Työmaamateriaalit, Kattotiili

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön Turbo-segmentti
Ominaisuudet
Luokka Special
Segmentointi Turbo, suljettu
Muoto Sintrattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Betoni
Työmaamateriaalit
Kattotiili
Käyttöalueet
Kattoasentajat
Maanpäälliset rakennustyöt
Rakennusyrittäjät

DT 900 UT Special -timanttikatkaisulaikka - lisää tehoa turbohampaiden ansiosta

Klingsporin sintrattu timanttikatkaisulaikka DT 900 UT Special avaa täyden potentiaalinsa työmaalla - se leikkaa vaivattomasti monenlaisia materiaaleja:

  • betonia,
  • kattotiiliä ja
  • kaikkia muita rakennustyömaan materiaaleja Tämä tekee siitä monipuolisen ja täydellisen apulaisen monenlaisiin haasteisiin. timanttikatkaisulaikka DT 900 UT Special sopii tavallisiin kulmahiomakoneisiin, joissa on 22,23 mm:n kiinnitys. Innovatiivinen tekniikka mahdollistaa nopean työskentelyn maksimaalisella turvallisuudella.

Aaltomuotoinen pääterä - täydellinen jäähdytys suurilla leikkuunopeuksilla

timanttikatkaisulaikka DT 900 UT Special on suunniteltu 80 m/s:n työskentelynopeuksille. Kun leikkuukiekon halkaisija on 100 mm, maksiminopeus on yli 15 000 kierrosta minuutissa. Aaltoileva terä johtaa lämpöä optimaalisesti pois. Kiekossa olevat reiät tukevat lisäksi jäähdytystä. timanttikatkaisulaikka DT 900 UT Special on erittäin aggressiivinen ja sen käyttöikä on keskimääräistä pidempi. Se kuuluu 900-tuotesarjaan ja on siksi suunniteltu huippusuorituskykyiseksi: Klingspor takaa ensiluokkaisen suorituskyvyn ja ehdottoman luotettavuuden äärimmäisissä olosuhteissa. On sanomattakin selvää, että Timanttikatkaisulaikka DT 900 UT Special täyttää eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 13236 ja tiukat oSa-ohjeet.

Turbohammastuksella betonin, rakennustyömaan materiaalien ja kattotiilien läpi

Timanttileikkuri DT 900 UT Special on varustettu erityisellä turbohammastuksella. Suljettu leikkuureuna tuottaa katkeamattomat, puhtaat leikkuureunat. Samalla turbohammastus takaa tasaisen leikkuun ja vastaavasti pienemmän melutason. Terävät timanttisärmät poistavat materiaalin perusteellisesti ja nopeasti. Tämän ansiosta kovatkin materiaalit voidaan leikata yllättävän helposti ja kulmahiomakone voidaan ohjata mukavasti ja tarkasti. Timanttihiontatyökaluissa Klingspor luottaa uusimpaan hiontatekniikkaan: Timantit ovat vakaasti kiinni kiekossa ja hyvin suojattu ennenaikaiselta irtoamiselta. Laikan terävät reunat syövät tasaisesti läpi kovimmatkin mineraalimateriaalit, kunnes ne ovat täysin kuluneet pois.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.