DT 902 A Special Suuret timanttikatkaisulaikat käyttökohteet Asfaltti, Hiekkakivi, Tuore betoni, Lattialaasti

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön Ei alileikkausvaikutusta Levennetty suojasegmentti Levennetty suojasegmentti, yksityiskohtainen näkymä 12 mm Segmenttikorkeus laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Special
Segmentointi Väljä hammastus
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Asfaltti
Hiekkakivi
Tuore betoni
Lattialaasti
Käyttöalueet
Maanalainen rakentaminen
Tierakentaminen

Suuri timanttikatkaisulaikka DT 902 A Special - lattialeikkurille

timanttikatkaisulaikka DT 902 A Special leikkaa saumoja kaikkiin tavallisiin päällysteisiin:

  • asfaltti,
  • hiekkakivi,
  • tuore betoni ja

lattiatasoite. Se on yhteensopiva useimpien tavallisten lattianleikkureiden kanssa ja se avaa tehokkaan potentiaalinsa erityisesti työskenneltäessä asfaltilla. Sitä on saatavana kokoluokissa 300 mm - 500 mm, reijän halkaisija on 25,4 mm.

Suuri syöttönopeus: suojasegmentit, leveä hammastus

Ammattikäyttöön tarkoitetun timanttikatkaisulaikan on leikattava sitkeästi ja nopeasti. Tästä syystä Klingspor on varustanut tyypin DT 902 A Special erittäin korkeilla 12 mm:n suojasegmenteillä, jotka ovat myös leveähampaisia. Ydinsuojasegmentit suojaavat pääterää luotettavasti alileikkaukselta ja estävät segmentin irtoamisen. Leveä hammastus takaa runsaan hiomapölyn poiston ja mahdollistaa maksiminopeuden 100 m/s. Tämä mahdollistaa myös nopean syötön. timanttikatkaisulaikka DT 902 A Special kuuluu Klingsporin huipputehokkaaseen 900 Special -luokkaan. Sen ansiosta se soveltuu ammattikäyttöön äärimmäisissä olosuhteissa. Suuren katkaisulaikan aggressiivisuus on erittäin korkea ja sen käyttöikä on ensiluokkainen. Jopa jatkuvassa kuormituksessa timanttikatkaisulaikka DT 902 A Special saadaan aikaan täydellinen leikkaus. Se täyttää EN 13236 -turvallisuusstandardin. lisäksi Klingspor noudattaa vapaaehtoisesti oSa-ohjeiden tiukkoja vaatimuksia.

huippusuorituskyky liitosleikkurilla asfaltilla

Klingpor hankkii timantit korkealaatuisiin premium-työkaluihinsa yksinomaan luotettavilta valmistajilta. Näin maailmanlaajuisesti menestyvä perinteikäs yritys takaa luotettavasti huippusuorituskyvyn Timantti-suurleikkauskiekolle DT 902 A Special. Vaihtoehtoisesti Klingsporilla on valikoimassaan muitakin Timanttikatkaisulaikkoja: kuten suurleikkauskiekko DT 602 A Supra, joka soveltuu yhtä hyvin liitosleikkureihin kuin muihinkin katkaisukoneisiin. Nämä laikat ovat saatavana 25,4 mm ja 20 mm kekireijillä. Lisäksi iso katkaisulaikka DT 612 A Supra soveltuu myös jatkosleikkureihin ja moottorileikkureihin, ja sitä on saatavana 25,4 mm:n reijällä. Myös DT 910 A Special -suuri katkaisulaikka takaa helpon leikkauskäyttäytymisen. Se on suunniteltu käytettäväksi ainoastaan liitosleikkurissa, ja sitä on saatavana 25,4 mm:n reijällä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.