DT 902 B Special Suuret timanttikatkaisulaikat käyttökohteet Vanha betoni, Vanha betoni, raudoitettu

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Special
Segmentointi Väljä hammastus
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Vanha betoni
Vanha betoni, raudoitettu
Käyttöalueet
Tierakentaminen

Klingsporin suuri timanttikatkaisulaikka DT 902 B Special - sopii erinomaisesti vahvasti raudoitetulle betonille

Klingspor tarjoaa timanttikatkaisulaikkaa DT 902 B Special jatkosleikkuriin erinomaisena työkaluna

  • vanhan betonin ja
  • raudoitetun vanhan betonin työstämiseen.

Tämä leikkuukiekko toimii hyvin myös vahvasti raudoitetun betonin työstämiseen. Sitä on saatavana eri halkaisijoilla erikokoisille leikkureille.

Nopeaan työskentelyyn: leveä hammastus ja korkea aggressiivisuus

Klingsporin timanttikatkaisulaikoissa DT 902 B Special on leveä hammastus. Tällainen leveä hammastus mahdollistaa suuren syöttönopeuden ja vastaavasti suuren leikkausnopeuden. Tällä katkaisulaikalla voidaan näin ollen toteuttaa lyhyessä ajassa pitkiä leikkuita vanhassa betonissa. DT 902 B Special timanttikatkaisulaikalla on myös ominaista erittäin korkea aggressiivisuus ja erityisen hyvä leikkauskäyttäytyminen. Toinen tärkeä ominaisuus on sen pitkä käyttöikä, joka vaikuttaa ratkaisevasti yrityksen työkalujen kokonaiskustannuksiin.

Erikoissuorituskykyluokan työkalut: Erityisen vaativiin käyttökohteisiin ja jatkuvaan käyttöön

Klingsporin 900-tuotesarjaa vastaavaan erikoissuorituskykyluokkaan kuulumisensa ansiosta Timanttikatkaisulaikka DT 902 B Special on erittäin suorituskykyinen työkalu. Se soveltuu myös kovimpiin käyttökohteisiin ja saavuttaa erinomaisen leikkaustehon jopa vahvasti raudoitetussa vanhassa betonissa. Special-suorituskykyluokka on Klingsporin korkein luokka. Sitä seuraa Supra-luokka, jossa on työkaluja, jotka soveltuvat vaativaan käyttöön, ja Extra-suorituskykyluokan työkalut, jotka on kehitetty satunnaisempaan käyttöön. Tarvittava turvallisuus taataan kaikissa luokissa eurooppalaisen turvallisuusstandardin noudattamisella ja oSa:n ohjeiden mukaisella tarkastuksella. Lyhenne oSa tarkoittaa Organisation for the Safety of Abrasive Tools -järjestöä, jonka ovat perustaneet tunnetut eurooppalaiset hioma-aineiden ja hiomatyökalujen valmistajat. Myös Klingsporin timanttikatkaisulaikka DT 902 B Special voi kantaa sen laatumerkkiä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.