DT 910 B Special Suuret timanttikatkaisulaikat käyttökohteet Vanha betoni, Vanha betoni, raudoitettu

Soveltuu märkään ja kuivaan käyttöön laserhitsattu
Ominaisuudet
Luokka Special
Segmentointi Tiivis hammastus
Muoto laserhitsattu
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Materiaalit
Vanha betoni
Vanha betoni, raudoitettu
Käyttöalueet
Tierakentaminen

Suuri timanttikatkaisulaikka DT 910 B Special - vanhan betonin puhdas leikkaus

Suuri timanttikatkaisulaikka DT 910 B Special soveltuu erinomaisesti

  • vanhan betonin,
  • raudoitetun vanhan betonin ja jopa
  • vahvasti raudoitetun vanhan betonin leikkaamiseen.

Keskireijän halkaisija on 25,4 mm. Tämä tarkoittaa, että timanttikatkaisulaikka DT 910 B Special sopii lähes kaikkien tavanomaisten leikkureiden akseliin. Laikan halkaisijat ovat valittavissa 300 mm:stä 500 mm:iin.

Tiiviisti hammastettu - ensiluokkaiseen leikkaustehoon

Vahvistetun vanhan betonin leikkaamiseen tarvitaan suuri laikka, joka toimii yhtä hyvin betonin ja teräksen läpi. Tästä syystä Klingspor on varustanut Timanttikatkaisulaikka DT 910 B Specialin tiiviillä hammastuksella: Lähekkäin olevat segmentit takaavat erinomaisen tasaisen kulun. Timanttikatkaisulaikka DT 910 B Special leikkaa ongelmitta myös vaikeat siirtymät vanhasta betonista teräkseen. Sille on ominaista erinomainen aggressiivisuus ja erittäin hyvä leikkauskäyttäytyminen. Suuret leikkausnopeudet, jopa 100 m/s, ja suuri syöttönopeus ovat taattuja. Timanttikatkaisulaikka DT 910 B Special kuuluu Klingsporin premium-luokkaan 900 Special. Tämä tarkoittaa, että terä on luotu ammattimaiseen jatkuvaan käyttöön äärimmäisissä olosuhteissa. Tämän sarjan tuotteilla on erinomaiset käyttöiät. Ne täyttävät rakennustyömaan korkeat vaatimukset sekä EN 13236:n mukaiset turvallisuusstandardit korkeimmalla tasolla.

Saumaleikkurilla vanhan raudoitetun betonin läpi - todistetun Klingspor-laadun ansiosta

Klingspor takaa parhaan laadun. Yli 125 vuoden kokemuksella hiomatekniikan erikoisalalta yritys on yksi maailman johtavista hiomatuotteiden valmistajista. Ja tähän on syynsä: Klingspor altistaa raaka-aineensa erittäin tiukoille testauskriteereille. Näin esimerkiksi Timanttikatkaisulaikka DT 910 B Special -hiomalaikan** erinomainen laatu taataan taloudelliselta ja ekologiselta kannalta.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.