DZ 100 RR Supistusrenkaat

Klingsporin pienennysrenkaat DZ 100 RR - aina oikea halkaisija

Klingsporin Vähennysrenkaat DZ 100 RR soveltuvat

  • timanttileikkuukiekkoihin

Niitä on saatavana eri korkeuksina, halkaisijoina ja pienennyksinä. Näin ollen leikkuukiekkoja voidaan käyttää luotettavasti lähes kaikkien kulmahiomakoneiden kanssa.

Pienennä reikää - jotta hiomakiekko sopii kulmahiomakoneeseen

Timanttileikkuukiekkoja valmistettaessa valmistajia ohjaavat ensisijaisesti yleisimmät mitat. Kannattaa myös varastoida vain yleisimpiä tuotteita, jotta ne voidaan toimittaa nopeasti. Nyt saattaa käydä niin, että tiettyyn kulmahiomakoneen malliin ei ole ajoittain saatavilla oikeaa hiomamateriaalia halutulla mitalla. Toisessa tapauksessa materiaalivarastossa olevat nykyiset laadukkaat katkaisulaikat eivät enää ole yhteensopivia uuden kulmahiomakoneen kanssa. Vähennysrenkaat DZ 100 RR on luotu juuri näitä tilanteita varten: Kiekko muutetaan edullisesti ja nopeasti sopivaan poraan. Hammastettu pienennysrengas DZ 100 RR tarttuu täsmälleen kiekon reikään - näin reiän halkaisija voidaan pienentää nopeasti ja vähällä vaivalla. Katkaisukiekko kiinnittyy tarkasti koneeseen Vähennysrenkaan DZ 100 RR avulla

Hammastus parantaa tarttuvuutta ja takaa varman pidon

Vähennysrenkaan DZ 100 RR ulkoreunassa on hieno hammastus. Tämä estää rengasta liukumasta levyssä kiinnitettäessä ja takaa paremman tartunnan. Ennen kiinnitystä vähennysrengas painetaan tai vasaroidaan haluttuun levyyn. Valinnassa on huomioitava, että vähennysrengas on työstettävää materiaalia ohuempi ja sitä käytetään vain keskittämiseen. Muussa tapauksessa kiekko ei kiinnity riittävästi - se voi löystyä tai jopa rikkoutua.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.