Timanttityökalut

Työtilat
Materiaali
Kone
Käyttöalueet
Tuoteryhmä
Timanttikatkaisulaikat
Teknologia
Halkaisija/mm
Leveys/mm
Paksuus/mm
Poraus/mm
Segmentin leveys/mm
Segmentin korkeus/mm
Sileysaste
Reunamalli
Rakennetyyppi
Raetyyppi
Ominaisuudet
Konetyyppi

Kehitetty Saksassa - valmistettu Euroopassa: Klingspor-timanttikatkaisulaikat

Klingsporin timanttikatkaisulaikat ovat todellisia korkean suorituskyvyn työkaluja. Näistä katkaisulaikoista saat oikean työkalun kaikkiin tehtäviin. Klingsporin laikoille on ominaista lyhyet leikkausajat ja siisti leikkuujälki. Ammattilainen teollisuudessa ja työmaalla arvostaa näitä ominaisuuksia.  Harrastuskäyttäjä puolestaan hyötyy siitä, että hän voi toteuttaa yksittäisiä projekteja paremmin kuin koskaan ennen. Klingspor-timanttikatkaisulaikat ovat paras valinta laattojen leikkaamisesta betonin työstämiseen.

Katkaisulaikat kaikille koneille

Klingsporin timanttilaikat tarjoavat parhaan leikkuutuloksen ja varmistavat korkealaatuisen lopputuloksen. Klingspor-valikoimaan kuuluvat timanttikatkaisulaikat kulmahiomakoneisiin, polttomoottorikoneisiin ja pöytäsahoihin. Tiettyjä Klingsporin laikkoja voidaan käyttää myös lattiasahoissa.

Klingspor-timanttikatkaisulaikat leikkaavat mitä tahansa materiaalia

Klingspor valikoimaa tutkiessa huomaa, että timanttikatkaisulaikkoja löytyy jokaiseen tarpeeseen kuten:

 • Betoni,
 • Klinkkeri,
 • Hiekkakivi
 • Tasoite
 • Graniitti
 • Laatat
 • Tiilisaumat
 • Tulenkestävät tiilet
 • Asfaltti
 • Tuore betoni
 • Muut rakennusmateriaalit

Jokainen, joka valitsee Klingspor-timanttikatkaisulaikan hyötyy tuotteiden korkeasta aggressiivisuudesta ja erinomaisesta käyttöiästä työskennellessään kaikkien näiden materiaalien kanssa.

Oikean tuotteen valitseminen

Yksi Klingsporin vahvuuksista on monipuolisuus. Klingspor tietää, että käyttäjät kohtaavat käytännön töissä monenlaisia ​​haasteita. Tästä syystä Klingspor tarjoaa timanttikatkaisulaikkojaan erilaisilla hammastuksilla.

Oikea valinta yleiskäyttöön on esimerkiksi vakiohammastus, joka tarjoaa nopean ja helpon leikkuun. Yhtenäinen turbokehä sopii silloin, kun tasainen leikkuu ja erityisen siistit leikkuureunat ovat tärkeitä. Suljetulla reunalla varustetut timanttikatkaisulaikat tuottavat puolestaan siistin leikkuujäljen. Niitä suositellaan tarkkaan työskentelyyn.

Turbo-segmenteillä varustetut katkaisulaikat yhdistävät monia etuja: ne toimivat sujuvasti, leikkaavat siististi ja nopeasti. Lisäksi niillä on pitkä käyttöikä. Lyhyet segmentit sen sijaan vakuuttavat käyttömukavuudellaan sekä leikkuujäljen siisteydellä.

Jos arvostat suurta syöttönopeutta, sinun kannattaa ostaa malli, jossa on iso segmenttiväli. Lyhyt segmenttiväli sen sijaan antaa siistin leikkuujäljen, mutta hitaamman leikkuun.

Kattavaan valikoimaamme kuuluvat myös timanttilaikat, joissa on suojasegmentit. Nämä segmentit tarjoavat suojan laikan rungolle erityisen kuluttavia aineita, kuten asfalttia leikatessa. Detenso-rungolla varustetut laikat puolestaan ​​vähentävät melua tehokkaasti. Aallotettu runko puolestaan parantaa laikan käyttöikää ja materiaalin poistoa entisestään.

Kehitetty Saksassa, valmistettu Euroopassa

Klingspor kontrolloi tarkkaan tuotteidensa valmistusprosessia. Tämä on tehnyt Klingsporista maailman johtavan hiomatuotevalmistajan. Klingsporin timanttikatkaisulaikat suunnitellaan Saksan Haigerissa, tehtaan tutkimus- ja kehitysosastolla. Uusien katkaisulaikkojen kehittämisessä Klingspor luottaa huippuluokan koneisiin ja erinomaisesti varusteltuihin laboratorioihin. Työskentelemme joka päivä parantaaksemme tuotteiden toimintaa ja turvallisuutta. Tuotanto tapahtuu Klingsporin uudessa, modernissa tehtaassa Lvivissä, Länsi-Ukrainassa. Tarkka tuotannon valvonta takaa, että jokainen tuote toimitetaan parhaalla mahdollisella laadulla.