HST 359 Taustalaikka tarrapaperipyöröille

Klingspor HST 359 -tarratukilaikka keskiraskaisiin hionta- ja kiillotustöihin

Hiontatyöt, joissa on suuri aineenpoisto käsikäyttöisellä koneella, voidaan hoitaa tarrahiomalaikoilla. Tehokkaimpia tähän käytettäviä koneita ovat kulmahiomakoneet ja käsiporakoneet. Hiomalaikkojen kiinnittämiseen taustalevyyn käytetään yleensä kahta menetelmää:

  • Ruuvikiinnitys - hiomalaikassa on tätä tarkoitusta varten keskireikä
  • HST 359: Kiinnitys tarralla - hiomalaikassa on tätä tarkoitusta varten veluurista tai liimavillasta valmistettu tausta

Klingsporin HST 359:n kaltainen tarrataustalevy helpottaa työtä huomattavasti

Periaatteessa kaikki työt voidaan suorittaa HST 359:llä. Sovelluksen mukaan - aggressiivinen hionta, purseenpoisto, ruosteenpoisto, viimeistely, kiillotus tai pintakäsittely - valitaan vain sopiva hiomatuote. Kaikkia Klingsporin valikoimaan kuuluvia hiomalaikkoja, joissa on tarra selkämys, voidaan käyttää tarratukilaikalla HST 359.

Mikä hiomatuote on oikea?

Oikea hiomatuote on valittava suoritettavan työn mukaan. Karkeat työt vaativat karkean hiomalaikan, hienohionta tai kiillotus tehdään sen sijaan hienolla hiomalaikalla. Koville materiaaleille, kuten lasille, keramiikalle tai mineraalimateriaaleille, valitaan vastaavasti kova hiomajyvä, kuten piikarbidi, pehmeät, mutta melko sitkeät materiaalit hiotaan jollakin kolmesta (alumiinioksidi, zirkon tai keraaminen korundi). Jokaista näistä vaihtoehdoista on saatavana Klingsporin valikoimasta yhteensopiva tarrapyörö, jossa on tarrakiinniteinen selkämys, jota varten on erityisesti kehitetty Tarrakiinniteisiä hiomapyöröjä varten HST 359 -tarratukilaikka TarratukilaikkaHST 359****. Taustalaikka on tarkoitettu keskiraskaisiin hionta- ja kiillotustöihin.

Hiontakiekon helppo vaihtaminen tarrakiinnityksellä

Tarratukilaikka HST 359 on tarrakiinnitys, johon tarrakiinnitteisellä taustalla varustetut hiontakiekot voidaan kiinnittää tukevasti. Hiomalaikan vaihtamiseksi vanha hiomalaikka vedetään yksinkertaisesti käsin irti. Tähän ei tarvita työkaluja. Uutta hiomalaikkaa kiinnitettäessä on varmistettava, että se asetetaan mahdollisimman keskelle, jotta epätasapaino ja sitä kautta tärinä saadaan minimoitua.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.