HST 555 Multihole-taustalaikka epäkeskihiomakoneille, tarra

Lähes pölyämätön työskentely Klingsporin monireikäisellä tukityynyllä HST 555, joka sopii eri valmistajien epäkeskonekoneille.

Teollisuuden erilaiset hiontamenetelmät sovitetaan kulloiseenkin käyttökohteeseen. Esimerkiksi nauhahiomakoneita käytetään pintojen hiontaan, jossa irtoaa paljon ainesta pinnoilta, sekä metalli- ja valukappaleiden purseenpoistoon. Kulmahiomakoneet suurnopeushiontaan ja karhennuslaikkoja käytetään silloin, kun tarvitaan aggressiivista hiontaa, esimerkiksi metallin ruosteenpoistoon tai hitsaus- ja hitsausliitosten työstöön. Epäkeskohiomakoneet ovat useimmiten puhtaaseen työhön käytettäviä työkaluja pintojen viimeistelyyn. Ammattikäyttöön tarkoitetuissa epäkeskohiomalaitteissa on reikäkuvio tukialustassa. Ilma poistetaan hiomalaikasta näiden reikien kautta joko ulkoisella poistojärjestelmällä tai itse laitteessa olevalla aktiivisella poistojärjestelmällä. Näin ollen työpiste pysyy puhtaana ja huoneilma pölyttömänä.

Monireikäinen tukialusta HST 555 Klingsporilta - sopii kaikille yleisimmille hiomalaikoille ja niiden reikäkuvioille

Hionnalla epäkeskohiomalaitteilla on samanaikaisesti useita etuja. Epäkeskohiomakoneet ovat käteviä laitteita, joita voidaan käyttää puhtaasti. Hiomalaikan oskilloivan liikkeen ja sen pyörimisen yhdistelmä johtaa pitkälti naarmuttomaan hiontakuvioon. Poistomahdollisuus pitää myös työpaikan ja huoneilman vapaana pölystä, roskista ja lastuista. Hiomalaikat voidaan vaihtaa käsin ja ilman työkaluja, koska hiomalaikka kiinnittyy taustalevyyn tarran avulla. Klingsporin monireikäisen taustalevyn HST 555 reikäkuvio on valittu siten, että sillä voidaan peittää useimmat markkinoilla yleisesti saatavilla olevat reikäkuviot. Itse tukityyny ruuvataan hiomakoneeseen kahdeksan millimetrin kierteellä. Tämä tarkoittaa, että Klingsporin tukityyny HST 555 sopii kaikkiin yleisiin laitteisiin, joissa on tämä kierre ja halkaisijaltaan 150 mm:n tukityynyn pidike. HST 555 on saatavana kolmea kovuusastetta HST 555:ssä on hieno, kuumuutta kestävä tarranauhapinnoite. Veluurilla tai liimavillalla varustetut hiomalaikat kiinnittyvät siten tukevasti ja turvallisesti taustalevyyn. Näin turvallinen työskentely ja helppo käsittely muodostavat yhden kokonaisuuden.

Nollaa kaikki suodattimet
Halkaisija/mm Kiinnitin Kovuusaste Rei’itys Maks. rpm
150
Halkaisija
Kierre M8/ 5/16"
Kiinnitin
Pehmeä
Kovuusaste
Multi hole
Multi hole
Yleisreijitys
Rei’itys
12 000
Maks. rpm
150
Halkaisija
Kierre M8/ 5/16"
Kiinnitin
MEDIUM
Kovuusaste
Multi hole
Multi hole
Yleisreijitys
Rei’itys
12 000
Maks. rpm
150
Halkaisija
Kierre M8/ 5/16"
Kiinnitin
kova
Kovuusaste
Multi hole
Multi hole
Yleisreijitys
Rei’itys
12 000
Maks. rpm

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.