NDS 555 Tarrallinen taustalaikka SCM-nailonlaikoille

Non-woven laikoille tarvitaan aina Klingsporin NDS 555 kaltainen tukilaikka

Tukilaikat luokitellaan käyttötarkoituksen ja materiaalien mukaan, joihin niitä ihanteellisesti käytetään, mutta myös tukilaikan materiaalin, ja hiomatuotteen sideaineen ja hiomajyvän tyypin mukaan. Tärkeää on myös se, miten hiomajyvät on siroteltu hiomatuotteelle. On myös tärkeää ottaa huomioon, missä määrin hioma-aine soveltuu aggressiiviseen hiontaan vai pikemminkin viimeistelyyn, onko sillä pitkä käyttöikä ja onko se tarkoitettu käytettäväksi teollisuudessa vai yksityisellä tee-se-itse-sektorilla. Yhtä tärkeää kaikkien hioma-aineiden kohdalla on kuitenkin se, miten helppokäyttöisiä ne ovat. Non-woven laikat ovat listan kärjessä, kun on kyse helppokäyttöisyydestä. Ne ovat tarrakiinnityksellä, joten ne voidaan vaihtaa ilman työkaluja muutamassa sekunnissa. Non-woven kiekkoja käytetään pääasiassa:

  • epäkeskokoneissa ja
  • kulmahiomakoneissa.

Kulmahiomakoneisiin tarvitaan tarratukilevy NDS 555

Epäkeskohiomakoneet ja kulmahiomakoneet vaativat kumpikin erityisen taustalaikan, niin sanotun tukilevyn. Kulmahiomakoneisiin tarkoitetussa taustalaikassa NDS 555 on M 14 kiinnitys. laikan toisella puolella on yhtenäinen tarrapinta. Tukilaikaikka NDS 555 soveltuu periaatteessa kaikkeen työhön, mutta sitä suositellaan erityisesti keskiraskaisiin hiontatöihin sekä kiillotukseen ja pintojen viimeistelyyn.

Tukilaikan kiinnittäminen oikein

Tukilaikan kiinnittäminen kulmahiomakoneeseen vaatii suurta huomiota. Koska kulmahiomakoneilla työskennellään toisinaan suurilla nopeuksilla, hiomatuotteen on oltava 100-prosenttisesti keskitetty tukialustaan. Pienimmätkin poikkeamat tästä näkyvät työn aikana epätasapainona - vaarattomimmassa tapauksessa laitteen ärsyttävänä tärinänä, äärimmäisessä tapauksessa hiomalaikan vaurioitumisena ja viimeisenä vaarana hiomalaikan repeytymisenä ja lentävinä sirpaleina. Tukilaikka NDS 555 on saatavana halkaisijoiltaan 115 mm ja 125 mm, ja se sopii vastaaviin samankokoisiin hiomatuotteisiin.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.