QMC 555 Tukilevy

QMC 555 - Taustalevy metallikiinnikkeellä

QMC 555 -taustalevy mahdollistaa QMC-sarjan pikavaihtolevyjen helpon, nopean ja turvallisen kiinnityksen. Taustatyynyssä QMC 555 on sisäinen metallinen ruuvikierre turvallista ja nopeaa kiinnitystä varten, mitä myös ensimmäinen kirjain "Q "uick tarkoittaa. QMC 555 -taustatyynyt soveltuvat

  • värimetallien,
  • ruostumattoman teräksen,
  • korkeaseosteisen teräksen ja
  • maalin, lakan ja täyteaineen työstöön, kun niitä käytetään oikean Quick Change -levyn kanssa.

Kolme kovuusastetta** pehmeä, keskikova ja luja on saatavana erilaisiin töihin. Kovemmat taustalevyt mahdollistavat suuremman irrotuksen pinnoista. Mitä pehmeämpi taustatyyny on, sitä joustavampi se on. Pehmeät taustatyynyt ovat siksi oikea valinta, kun on työstettävä profiloituja pintoja. Ne soveltuvat hyvin myös hienohiontaan. Jos tukityynyä on tarkoitus käyttää tavallisessa kulmahiomakoneessa, on saatavana adapteri turvallista hiontatyöskentelyä varten.

Pikavaihtolevyjen tukityynyjen lukuisat edut

Yksi Pikavaihtolevyjen tukityynyjen suurista eduista käy selväksi jo ensi silmäyksellä. Muovikiinnittimellä tapahtuvan nopean kiinnityksen ansiosta työkalun vaihto on erityisen helppoa, kun tarvitaan eri raekokoa. Taustalevy voidaan myös irrottaa koneen ruuvipesästä yhdellä helpolla toimenpiteellä, jos halutaan käyttää eri kovuusluokkaa. Nämä ominaisuudet lyhentävät asetusaikoja ja lisäävät työstötuloksen tehokkuutta. Tukityynyjen kolme kovuusastetta sekä valinta lukuisista kokoluokista mahdollistavat monenlaiset sovellukset. QMC-lukolla varustettujen tukityynyjen käyttö takaa turvallisen työskentelyn yksinkertaisen käytön ansiosta. Lisäksi tukityynyt tarjoavat suuren juoksevuuden ja edistävät siten väsymätöntä työskentelyä. Samalla ne edistävät tasaisia hiontatuloksia. Taustatyynyn halkaisijasta riippuen sallittu nopeus on 20 000 tai 30 000 minuutissa. Mitä suurempi halkaisija, sitä pienempi nopeuden on oltava.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.