ST 358 A Tukilevy, rihlattu/kova

Klingspor ST 358 A tukilaikka kova - Lisävarusteet Fiber-kiekoille

Kun hionnassa vaaditaan suurta materiaalin poistoa lyhyessä ajassa, tarvitaan erikoishiomatuotteita ja suuria nopeuksia. Tämä johtaa korkeisiin lämpötiloihin. Niin sanottua viileää hiontaa tarvitaan ennen kaikkea seuraavilla aloilla:

  • Lentokoneiden rakentaminen
  • Auto- ja työkaluteollisuus
  • Ruostumattoman teräksen työstö
  • Putkien ja kaiteiden rakentaminen

Turbiinien lapojen, mutta myös autoteollisuuden komponenttien valmistuksessa voidaan jokaisella ylihionnalla poistaa huomattava määrä materiaalia. Hiomalaikan ja työkappaleen välisellä kosketusvyöhykkeellä syntyvät korkeat lämpötilat lisäävät hioma-aineeseen ja työkappaleeseen kohdistuvaa rasitusta

Lämmön haihduttaminen tukityynyn urien ansiosta

Tukityynyllä on kaksi päätehtävää: se tukee hiomalaikkaa ja haihduttaa lämpöä. Urituksen ansiosta syntyy pieniä ilmapyörteitä, joilla on jäähdyttävä vaikutus. Tämä mahdollistaa hionnan suurella poistonopeudella ilman, että lämpötila nousee liian korkeaksi - ihanteellinen reuna- ja karkeahiontaan.

ST 358 A - tukilaikka eri kokoisina ja mallisina

Tukilaikka ST 358 A, jossa on uurrettu rakenne, on varustettu fiber-kiekkojen kiinnitysmutterilla. Tukilaikan ja fiber-laikan halkaisijan on turvallisuussyistä aina oltava samat. Klingsporin valikoimassa on yleisiä alan standardikokoja.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.