Hyvä. - Tuotteemme

Valikoima

Äärimmäisen tehokkaat työkalut tehokkaaseen työskentelyyn

Ammattilaisilta ammattilaisille. Valikoimamme sisältää yli 50 000 työkalua hiontaan, katkaisuun, jyrsintään, kiillotukseen ja materiaalinpoistoon. Äärimmäisen kattava valikoimamme tarjoaa käyttäjille oikeat tuotteet kaikkiin vaatimuksiin – usein valittavana on jopa useampia vaihtoehtoja.

Klicken Sie für mehr Informationen Klikkaa tästä lisätietojen saamiseksi
Fiiberikiekot Näytä tuotteet >
Quick Change -pyöröt Näytä tuotteet >
Lamellilaikat Näytä tuotteet >
Kronenflex®-katkaisulaikat Näytä tuotteet >
Kronenflex®-hiomalaikat Näytä tuotteet >
Elastiset hiomatuotteet Näytä tuotteet >
Kovametalliviilat Näytä tuotteet >
Timanttikatkaisulaikat Näytä tuotteet >
Timanttihiomalaikat Näytä tuotteet >
Kemia, puhdistus ja suodatus Näytä tuotteet >
Silotus- ja kiillotustyökalut Näytä tuotteet >
Kiillotusaineet Näytä tuotteet >
Ydinporat ja reikäsahat Näytä tuotteet >
Nailontuotteet Näytä tuotteet >
Itsepalvelupakkausvalikoima Näytä tuotteet >
Uudet tuotteet Näytä tuotteet >

Käyttökohteet

Karkeasta hienoon: Jokaiselle materiaalille oikea ratkaisu.

Mitä ikinä haluatkin työstää työkaluillamme: Klingsporin laatutuotteet täyttävät tiukimmatkin pintalaadulle, käyttöiälle ja lastuamisteholle asetettavat vaatimukset.

Metallien hiomis- ja katkaisutyöt rasittavat erityisen voimakkaasti käytettyjä työkaluja. Mitä metallia sitten haluatkin työstää: toimitamme sinulle sopivan hiomatyökalun. Katso kaikki metalleille, ei-rautametalleille ja jaloteräkselle tarkoitetut tuotteet
Metallit, ei-rautametallit ja jaloteräs
Kovat ja hauraat materiaalit, kuten lasi ja keramiikka, vaativat kaikissa työstövaiheissaan laadukkaat, luotettavat ja tarkat työkalut. Olemme kehittäneet lukuisia työkaluja vastaamaan erityisesti näiden materiaalien erityisvaatimuksiin. Katso kaikki lasille ja keramiikalle tarkoitetut tuotteet
Lasi, keramiikka
Muovin, kumin ja nahan käsittelyyn tarkoitetuilla hiomavälineillämme saavutat erinomaiset tulokset ja tasaisen hiomajäljen kaikissa vastaavissa käyttösovelluksissa ja kaikkien materiaalien kohdalla. Katso kaikki muoville, kumille ja nahalle tarkoitetut tuotteet
Muovi, kumi, nahka

 

Koneet

Täydellinen työkalu jokaiseen työvaiheeseen

Samantekevää, mitä konetta haluat käyttää työhaasteesi ratkaisemiseen: Klingsporin hiomavälineet takaavat parhaan suorituskyvyn ja luotettavat tulokset katkaisussa, materiaalinpoistossa ja viimeistelyssä.

trennen

Katkaisu

Materiaalien nopea ja taloudellinen katkaiseminen on välttämätöntä monissa asiakkaidemme käyttösovelluksissa. Käytettäessä nopeasti pyöriviä hiomatyökaluja on käyttäjän turvallisuus vähintäänkin yhtä tärkeä kriteeri kuin työkalun pitkä käyttöikä. oSa-direktiivien ja eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 12413 mukaiset työkalumme täyttävät tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset.

Materialabtrag

Materiaalinpoisto

Materiaalinpoistoon käytettävien työkalujen kohdalla ratkaisevaa on aggressiivinen hiontakäyttäytyminen ja mahdollisimman tehokas materiaalinpoisto käyttäjän fyysisen kuormituksen jäädessä mahdollisimman vähäiseksi.

Finish

Viimeistely

Viimeistelyssä tärkeää ovat sileät, tasaiset pinnat ja pysyvästi toistettavissa olevat työtulokset. Autamme käyttäjiämme saavuttamaan tavoitteensa panostamalla teknologiseen kehitykseen ja uusiin tuotteisiin, kuten antistaattinen pinnoitus ACT.

Lue lisää ...Laatumme